Hoofdstuk

Verhaal SteelFabriek: SteelMaster & Steelslave

Het diner I

14-03-2019

Men proostte verheugd.. hapjes werden opgediend, de rode en donkerharige slavinnen liepen op hun hakken, hun blikken bedeesd neergeslagen, dienen en gebruikt worden was de aan hen vergeven taak, naast de stalen attributen waren ze voorzien van een rode ballgag en een obsceen grote rode buttplug. Hier en daar werden ze bevoeld, beknepen, maar de interesse lag voornamelijk in het gesprek. De tafelgenoten, de prachtige eigendommen van de heren, die een conversatie mochten en konden voeren. steel-bottom werkte iedereen af, er werd soms gelachen, SteelMaster erop geattendeerd, hij beheerste de knop en liet haar onder tafel schokken als ze niet diep genoeg een pik slikte. De lichten dimden.. de gong..

De gemaskerde Master of Cermonies trad weer in 'the spotlight': Prima's aan tafel, ik verzoek u bij de volgende gongslag uw eigenaar van zijn mantel te ontdoen, zichzelf van uw mantels te ontdoen en uw aan te bieden zoals geinstrueerd.

Bij de daarop volgende gong slag zal de volgende gang gereed zijn, de keuken stond onder leiding van de ijzer slavin van SteelMaster, het dessert geserveerd op de steel-gangbanghoer van SteelMaster, ter kennismaking zal zij naakt op de tafel liggen, met de desserts op haar lichaam, u wordt verzocht deze van haar af te eten, met uw handen of mond, haar onzedelijke lichaam is slechts dienblad en afneukmatras. Haar uitgewoonde, overmaatse kut en mond zijn gevuld met een vanille sauskom en een slagroomkom, bevlekt en besmeurd wordt zij straks vastgezet op de pallets en is als neukmatras beschikbaar voor iedereen liefs tegelijkertijd om volledig uitgewoond te worden.

BOINGGGGG Klonk de gong.. er ontsproot een aanzwellende muziek the flowerduet Lakme, elegant hielpen de Prima's hun Eigenaren uit hun mantel en overhandigden die aan de gereedstaande slavinnen. Nog eleganter ontdeden ze zich van hun mantel, hun blikken vonden elkaar, in niets verhullende jurkjes, bijna naakt of in lingerie op hakken, lange laarzen of kousen, zouden zij zich niet alleen aanbieden aan hun Meneren of Femdomme, maar al dansend een rondje maken, zodat elke Dominant hen kon keuren, in hun lichaam kon knijpen, hun borsten wegen, hun geur opsnuiven en pas na het ronde zouden ze weer bij hun recht matig eigenaar eindigen.

Terwijl de eigenaren bezig waren de aangeboden bezig te inspecteren waren te inspecteren werd de de Steel-gangbanghoer naakt op de tafel gelegd, haar hoofd en kut voorzien van een soort spider gags waar de vanille saus en slagroom zich in bevonden, diverse kleuren chocolade mousse op haar lichaam gedrapeerd, friandises en bolletjes ijs, eetbare rozenblaadjes en viooltjes, de rode en zwarte waren perfect geinstrueerd om de levende dienschaal correct en sierlijk op te maken.

SteelMaster had met 2 klikjes op de afstandsbediening inmiddels ook duidelijk gemaakt aan steel-bottom dat ze zich kruipend aan zijn voeten moest begeven. Hij had nog andere dieptes voor haar in petto.

Boinggggg de gong.. het dessert kon genuttigd worden.. handen grepen naar de volle tieten, een Dom gebood zijn Prima een ijs bolletje op te likken, een ander sopte zijn cake hard in de vanillesaus waardoor de listige kom in de 'soort' spider gag dieper in de kut van de steel-gangbanghoer verdween wat haar een kreunen ontlokte.

Glimlachend zag SteelMaster toe, het gezelschap was al aardig op dreef constateerde hij, de stemming steeg, de liederlijkheid steeg met rasse schreden, hij wilde een diepgaande vergaande orgie.

-

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Openbare reacties op dit Verhaal

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

Wel verhalen voor een masochiste middeleeuws getint , maar uitvoerbaar ! Zonder zijn masochiste is een dominant met sadistische trekjes niks .
17 apr 2019 om 10:19 uur

Alle hoofdstukken van dit verhaal

DatumVolgnrHoofdstuktitel
14-03-20191Kazeng
14-03-20192Dit is een leeg hoofdstuk, 2
14-03-20192Aanvang de echte!
14-03-20193Entree I
14-03-20194Entree 2
14-03-20195Het diner I
14-03-20196Het diner II
14-03-20197Het diner III
14-03-20198Inferno I
15-03-20199Inferno I-2
15-06-201910Inferno I-3

Algemene gegevens

6x aanbeveling
14-03-2019 10:46
14-03-2019 12:57
15-06-2019 11:09
1135x

Over BDSMzaken

Populair

Mijn BZ

269 Deelnemers op de site. 21616 Actieve deelnemers. 330 bezoekers.