Hoofdstuk

Verhaal SteelFabriek: SteelMaster & Steelslave

Het diner III

14-03-2019

Steelslave genoot zichtbaar, hoorbaar van haar dubbelrol als gepijnig, gespanked ten toon gesteld teefje en tegelijkertijd een bijtende sadiste. Hij zag haar kutje vochtig openstaan, en liet zijn handen door haar bilspleet glijden, tikte ferm op de buttplug, ze lag te kronkelen over de tafel, haar dijen glinsterden van haar druipende kutje, hij kon het niet laten om zijn vingers in haar zachte, vlezige kut te stoppen en rond te draaien. Hij hield van haar pure wellust, haar exceptionele g spot die hij tussen zijn vingers kon nemen om een aftrekkende beweging te maken die haar sap nog meer liet vloeien.. zou hij.. zou hij haar nu al weg maken en laten spuiten, de verleiding was groot, ze smeekte erom, hij kende elke beweging, elke kreun, elke oogopslag en stembuiging van haar zinnelijke wulpse lichaam. Hij beheerste zich, ze moest nog een nacht lang mee.. geergerd, omdat hij zich had laten meeslepen tikte hij stevig met platte hand tegen haar opgezwollen schaamlippen en clitje aan. Oef.. hoorde hij zachtjes een door dijvlees gesmoorde kreun, OEI een snerpende kreun van gangbanghoer die haar tanden in haar blanke vlees voelde zakken.

Hij keek om zich heen, overal onstonden al liederelijke taferelen. een andere prima was ook over de tafel gelegd en beet in de borsten van de steelgangbanghoer, terwijl haar kut en kont uitgebreid geinspecteerd werden, de Domme had een mega strap om gegespt en lief haar prima deze pijpen. Steelbottom lag braaf onder zijn stoel, te wachten op haar volgende taak.

De muziek verstomde, de lichten werden weer gedimd.

BOINGGG.. klonk de bronzen gong en de ceremonie meester verscheen in het spotlicht. Heeren Dominanten, Mevrouw Domme, Prima's een kleine pauze voor een ieder, een gelegenheid om op te frissen en verkleden voor de volgende ronde, 10 minuten dan gaat de gong voor het avondprogramma. De fabriekshal bood maar een paar kale ruimtes, een was voor de Dominanten, 1 voor de Prima's, de tijd was kort en men was niet kieskeurig. Onder leiding van de ceremoniemeester werd de hal voor deel II in orde gemaakt.

Boinggggg! de volgende gong, de Dominanten in door henzelf gekozen kleding begaven zich weer naar de hal nauwelijks verlicht, waar een duistere, lugubere muziek aanzwelde, een Roemeense orthodoxe Liturgie achteruit afgespeeld zoals in Kubrick's eyes wide shut. De prima's in korsetten, met kousen of naakt, voorzien van collars en boeien, zoals zij wisten dat hun eigenaar hen het liefste zag. Zij zaten in een cirkel om de Ceremoniemeester, handen op hun rug, hoofd naar beneden, inderdaad zoals een soort eyes wide shut.

Uitgelicht in de ruimte als drie dimensionale liederlijke scenes uit Dante opus, La divina Commedia, een dionysische wereld van alle vormen van lust, de rode slavin op een sokkel haar geboeide polsen aan kettingen aan de stalen balk. De zwart harige slavin naakt aan een pilaar, de masomeisjes in de listige constructies van steigerpijpen, de gangbanghoer op haar morsige matrasje in de hoek, en steelbottom op haar rug bij het afvoerputje als levend urinoir. Een kooi op wielen met 3 naakte donkere mannen, zijn afneuknegers, groot en supergroot geschapen, fris, jong in topconditie, hij had ze vaker ingezet voor gangbangs, voor het afneuken van Steelslave, zoals hij goed achtte. De stapelkooi met 2 van zijn maso's, de ene blond en fors de ander, de ander droeg een kap, want ze was niet moeders mooiste, eigenlijk niet om aan te zien, maar was degene genoot van de diepste vernederingen en de hardste pijnen, och en als niemand haar wilde gebruiken of mishandelen ook goed, ze was van nul en generlei waarde.

Even, heel even sinds jaren stokte de adem van SteelMaster, zijn lenige, gespierde lichaam slechts gehuld in een strakke zwarte spijkerbroek en dito t shirt, in zijn keel. Damned, Steelslave had zichzelf overtroffen, wel vaker had ze hem verrast met een outfit, met eten, met een scene in haar huis.. maar dit was overweldigend. Automatisch ging hij achter zijn geknielde Steelslave staan, een initiatief wat uiteraard gevolgd werd door de andere Dominanten.

Dominanten, Steelslave voert de openingsscene uit daarna kan het inferno beginnen! sprak de ceremoniemeester met luidde stem.

Hij pakte Steelslave bij haar haren en trok haar omhoog. Hij drukt haar lichaam tegen zich aan, zijn andere arm om haar taille, terwijl hij haar haren naar beneden trok en daarmee haar kin omhoog, keek hij haar diep in de ogen, well done, mijn sletje, well done, en terwijl hij haar gevangen hield kuste hij haar weer diep en voelde haar lichaam verweken, zich naar het zijne voegend als vloeibare zijde. Well done! Je hebt mijn verwachtingen overtroffen. Met zijn hand in haar rug dwong hij haar achteruit te lopen, wijdbeens nu sprak hij zacht en dwingend, zijn ogen priemden diep in de hare. Nee... spraken haar ogen geschrokken, nee... Ja! Benen wijd en hurken. Ze hurkte boven het hoofd van steelbottom. Door zijn blik en de hand in haar haren naar beneden getrokken. Vervolgens begon bottom haar kut te likken, haar vaardige vingers masseerden haar clitje, de vingers van haar andere hand verdwenen in haar kut, 2 nee 3, Nee keek ze hem smekend aan.. JA!

Oh .. o dit was het ergste ze was op alles voorbereid maar dit.. dit niet, dit stond niet op haar agenda, geslagen worden, opgerekt, afgeneukt, ik weet niet hoeveel pikken afzuigen, haar borsten en tepels mishandeld, gepierced maar dit NIET.

Hurkend met open kut ten overstaande van iedereen plassen en alsof dat niet genoeg was plassen over het gezicht in de mond van een andere vrouw. Nee.. van pure schaamte bungelde er tranen langs haar wangen en ze boog haar hoofd waarbij ze in een glimp de ogen van steelbottom opving die haar bemoedigend aankeken en toeknikte. Ze vocht.. ze vocht harder maar zinloos..Oh nu begreep ze het water wat hij haar had laten drinken, de ervaren vingers.. ooo ze liet los en plaste, stromen plas verlieten haar blaas, kletterden over het gezicht van bottom die ofschoon haar mond gulzig dronk de stroom plas die haar lichaam verliet niet aankon.

De tong van steelbottom likte haar knorrend schoon. Weer trok hij haar aan haar haren overeind en ondersteunde haar geschokte lijfje en drukte haar natte roodbeschaamde gezicht troostend in zijn schouder.

Terwijl hij haar troostte sprak hij bottom to: Well Done steelbottom, je hebt een beloning verdient, ik vervul een langgekoesterde wens van je, je mag rode afzwepen.

Vooruit, pak je Prima, ruil ze, gebruik de scenes, de slaven, de slavinnen, de maso's met een wijds armgebaar 'opende' hij het toneel der liederlijkheid en schaamteloosheid.

-

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Openbare reacties op dit Verhaal

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

Wel verhalen voor een masochiste middeleeuws getint , maar uitvoerbaar ! Zonder zijn masochiste is een dominant met sadistische trekjes niks .
17 apr 2019 om 10:19 uur

Alle hoofdstukken van dit verhaal

DatumVolgnrHoofdstuktitel
14-03-20191Kazeng
14-03-20192Dit is een leeg hoofdstuk, 2
14-03-20192Aanvang de echte!
14-03-20193Entree I
14-03-20194Entree 2
14-03-20195Het diner I
14-03-20196Het diner II
14-03-20197Het diner III
14-03-20198Inferno I
15-03-20199Inferno I-2
15-06-201910Inferno I-3

Algemene gegevens

6x aanbeveling
14-03-2019 17:03
14-03-2019 17:34
15-06-2019 11:17
954x

Over BDSMzaken

Populair

Mijn BZ

276 Deelnemers op de site. 21616 Actieve deelnemers. 421 bezoekers.