Alle Nieuwsberichten

Zoeken

Zoek in teksten

Zoeken in lijst

Met de zoekfunctie kun je het aantal resultaten in je lijst beperken.

92 Nieuwsberichten gevonden

Sorteer op: Publicatie - Kopregel
Eerste | Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | Volgende | Laatste

PublicatieKopregel
14-09-2019Jong ontmoet jong

Het is niet mijn gewoonte om op deze plek een groep te promoten direct nadat deze opgericht is. Maar ik maak nu graag een uitzondering voor een kersverse groep, omdat ik verwacht dat er veel potentie in zit.

Het gaat om de groep 'Jongeren van BDSMzaken' die is opgericht door Mr_FB. De groep is bestemd voor jongeren tot 30 jaar. Het is een besloten groep, dus je aanmelding moet eerst geaccepteerd worden, voordat je kunt meedoen. De beslotenheid is bedoeld om vrijelijk met elkaar van gedachten te kunnen wisselen in een afgeschermde omgeving. Het is nu eenmaal prettig om met leeftijdsgenoten contact te leggen, zonder dat anderen zich daar mee bemoeien.

Ongeveer 1/5 deel van de deelnemers van BDSMzaken behoort tot de doelgroep. Dat zijn circa 4000 jongeren met belangstelling voor BDSM. De kunst is om elkaar te vinden en te leren kennen. Deze nieuwe groep biedt daarvoor een mooie kans. Meld je vandaag nog aan en maak met elkaar een swingende groep.

More-M
BDSMzaken

 

07-09-2019Uitslag 2e ronde schrijfwedstrijd

Na de limerick schreven acht deelnemers in de tweede ronde van D/sW een afscheidsbrief aan hun bdsm-partner. Reden voor de beëindiging was het klapperende gebit waar ze knettergek van werden. Dat mocht echter niet letterlijk vermeld worden in het verhaal. Er waren verrassende inzendingen bij. 

Dank aan alle lezers voor hun duimpjes!

De tweede ronde werd gewonnen door Miauw met 'Een kopje koffie'. 

Inmiddels hebben de deelnemers een nieuwe opdracht ontvangen die zij uiterlijk maandag 23 september om 18.00 uur moeten hebben ingeleverd.  

06-09-2019Ontmoet de Kunstenaar 2

Laatste kans voor een uniek evenement!

Op 21 september om 15:30 uur opent theater 'het Goois geheim' in Bussum haar deuren voor de 2e editie van 'Ontmoet de Kunstenaar'. 

Ruim 5 uur lang word je ondergedompeld in liefde met een mix van theater, kunst, hapjes en drankjes, een expositie van onze deelnemers en een buffet. Alles overgoten met een dun sausje BDSM, maar door de locatie en de gebrachte inhoud kun je spreken van een stijlvol en laagdrempelig evenement. En uiteraard is er tijdens pauzes gelegenheid om andere deelnemers van BDSMzaken te ontmoeten. 

In de groep 'Ontmoet de Kunstenaar' staat hoe je een toegangsticket kunt bemachtigen. Doe dat wel snel, want  de 'last minute' reserveringen komen op gang. Op = op!

Net als vorige keer wordt de organisatie verzorgd door Steffie en baron. Zij hebben voor mij ook een piepklein rolletje bedacht, dus mijn 3-delig kostuum hangt al klaar. Hopelijk tot ziens in het theater!

More-M

31-08-2019Strikte controle dubbele accounts

Zoals bekend, is het niet toegestaan om meer dan één account te hebben. We gaan er van uit dat iemand met meer accounts zich met de verschillende accounts anders voordoet / presenteert. We vinden dat een vorm van bedrog en de ervaring leert dat misbruik op de loer ligt.

Voorheen vond controle alleen plaats bij de voordeur op het moment van een nieuwe aanmelding. We hebben dit echter aangepast, zodat controle nu bij elke inlog kan plaatsvinden.

Dit heeft in de afgelopen 2 weken geleid tot een fikse vangst van tientallen dubbele accounts. Bij ontdekking blokkeren we de gevonden accounts. Vaak is het onschuldig en weet de deelnemer niet meer dat er ook nog een ouder account is. In dat geval krijgt die persoon de mogelijkheid om te kiezen welk account hij/zij wilt behouden. Is het minder onschuldig dan is de blokkering een definitieve ban.

De hits drogen nu langzaam op. Dat betekent dat onze opzet effectief is. Gelukkig kunnen we ook constateren dat het aantal kwaadwillige dubbelaccounts zeer beperkt is. 99,9% van de deelnemers gebruikt BDSMzaken gewoon zoals het bedoeld is.

More-M

30-08-2019Samenvoeging kunst-groepen

Op BDSMzaken bestaan 2 groepen met als thema 'Kunst'.  De ene groep heet 'Samen kijken naar ...' en is onder andere bedoeld om met elkaar exposities (niet specifiek BDSM) te bezoeken. De andere groep heet 'BDSM & kunst'. De naam van deze groep spreekt voor zich. Het gaat over kunst in relatie tot BDSM.

De beide groepseigenaren baron en DolleDee hebben besloten de krachten te bundelen, zodat er één algemene groep over kunst over blijft, waarvan zij samen het beheer doen. Groepsleden uit 'Samen kijken naar ...' worden verzocht zich ook aan te melden bij 'BDSM & kunst'. De groep 'Samen kijken naar ...' wordt daarna opgeheven.

DolleDee wil nog het volgende kwijt over de nieuwe samengestelde groep:

Het is een rustige groep waarbij bijzonderheden in de kunst worden gemeld, zoals bijv. interessante exposities. De enige voorwaarde is dat het BDSM-gerelateerd is. En hoe creatief schrijven ook is, het is niet de bedoeling er een schrijversgroep van te maken. Daar zijn andere groepen voor. Af en toe wat poëzie is oké, maar hopelijk begrijp je de strekking

Er zijn in de groep relatief weinig discussies, er is nooit rumoer of narigheid. Eerlijk gezegd tolereren wij dat ook niet; ondertoontjes en persoonlijke aanvallen zijn hier niet welkom. Maar wees gerust, ik heb nog nooit meegemaakt dat ik moest ingrijpen. Dus kortom, het is een heerlijke groep!

Uiteraard nodigen wij hierbij iedereen uit om ook lid te worden van de groep 'BDSM en Kunst'. Op dit moment gingen 97 leden je al voor.

Wees welkom!

24-08-20192e ronde Ds/W

Afgelopen vrijdag sloot om 18.00 uur de inzendtermijn voor de 2e ronde van de Doorlopende Schrijfwedstrijd.

Deelnemers aan deze wedstrijd hadden drie weken de tijd om een eigen invulling te geven aan de opdracht; 'schrijf een afscheidsbrief'. De reden om die afscheidsbrief te schrijven was heel bijzonder, maar mocht niet woordelijk in het verhaal geschreven worden..

Benieuwd? 
Vermaak jezelf met de acht creatieve oplossingen van de schrijvers en geef maximaal 3 van de verhalen een aanbeveling met het bekende duimpje. Degene met de meeste duimpjes is de winnaar van deze 2e ronde.

19-08-2019Periodiek betalen

Steeds meer deelnemers maken gebruik van de mogelijkheid om periodiek automatisch te betalen voor het Ster-Deelnemerschap. Het heeft dan ook flink wat voordelen:

  • Het is veruit de goedkoopste manier om Ster-Deelnemer te worden.
  • Je kunt niet vergeten je Ster-Deelnemerschap te verlengen. Je raakt dus nooit gegevens kwijt.
  • Je hoeft maar 1x je bank opdracht te geven voor een herhaalde betaling. Daarna gaat alles vanzelf, terwijl je toch op elk gewenst moment de betaling kunt stopzetten.
  • Ideaal als je geen gebruik maakt van onze SMS-diensten, want je ontvangt geen SMS-credits. 
  • Omdat alles automatisch gaat sturen we geen irritante herinneringen voor de verlenging van je Ster-Deelnemerschap.

Je kunt de periodieke betaling laten ingaan wanneer je wilt. Zelfs als je al Ster-Deelnemers bent.De extra dagen worden aan je lopende Ster-Deelnemerschap toegevoegd.

 

08-08-2019Probleem met uploaden profielafbeeldingen

Op dit moment is het niet mogelijk om een profielafbeelding te uploaden. Als je dat toch doet dan krijg je een foutmelding.

Het probleem wordt onderzocht. Zodra het weer mogelijk is dan melden we dat op deze plek.

Excuses voor het ongemak.

More-M

Update 09-08-2019 10:30 uur: Het probleem is opgelost. Je kunt weer een profielafbeelding uploaden.

02-08-2019D/sW: De kop is er af

 De uitslag van de 1e ronde van de Doorlopende Schrijfwedstijd is bekend. De limerick van Shanna kreeg de meeste aanbeveling van jullie en ze is daarmee winnares van deze eerste ronde.

De Doorlopende Schrijfwedstrijd is een afvalwedstrijd, waarbij degene met de minste aanbevelingen afvalt. Aan het eind van het jaar blijft er dan één winnaar over. Omdat 2 schrijvers om persoonlijke redenen zijn afgehaakt, gaan de overige schrijvers nu allemaal door naar ronde 2. De schrijfopdracht voor die ronde hebben ze al ontvangen, dus er wordt alweer druk gezocht naar inspiratie. Leuk!

02-08-2019Thema Veiligheidsgevoel

Afgelopen maanden is er in de Algemene BDSMzaken Groep veel discussie geweest over het gevoel van veiligheid bij het gebruik van BDSMzaken en het aangaan van contacten. Door veel deelnemers zijn hierbij ideeën aangedragen en verbeteringen voorgesteld.

Naar aanleiding daarvan heeft het supportteam van BZ een brainstormsessie gehouden. Hierbij is gekeken naar verbeteringen waarmee het veiligheidsgevoel vergroot kan worden. 

De uitkomst hiervan bestaat uit een 12-puntenplan en is (een beetje verstopt) gepubliceerd in de eerder gehouden discussie. Dit 12-puntenplan wordt de focus van BZ bij de verdere ontwikkeling van de website. 

We bedanken iedereen voor het meedenken. De betrokkenheid van jullie maakt BDSMzaken écht een community.

More-M
BDSMzaken

24-07-2019Opnieuw spammers

We blijven interessant genoeg voor spammers. Vandaag stuurde ene Heleen een bericht naar veel deelnemers. Uiteraard met een zeer onbetrouwbare link er in.

Dit is overduidelijk spam. Klik nooit op linken in mails van personen die je niet kent! 

De berichten in de mailboxen zijn ondertussen gewist, maar als je mail laat doorsturen naar je mailadres dan kan dat uiteraard niet verwijderd worden. Negeer het spambericht svp.

P.s. gelukkig kreeg ik in korte tijd stapels meldingen van oplettende deelnemers.. Te veel om allemaal persoonlijk te bedanken, maar jullie oplettendheid wordt erg op prijs gesteld! Bedankt!

20-07-2019Schrijfwedstrijd (ronde 1)

Vrijdagavond om middernacht sloot de inzendtermijn voor de nieuwe Doorlopende Schrijfwedstrijd, D/sW waarvan de eerste ronde op 1 juli begon.

Tien enthousiaste deelnemers stoeiden met de opdracht 'schrijf een limerick' en dat leidde tot tien vrolijk makende puntgedichtjes rondom de thema's bdsm en erotiek.
Vermaak je met alle inzendingen, geef er aan maximaal drie een duimpje. De meeste duimpjes bepalen de winnaar.

(Door een fout stond eerder in de kop al vermeld dat het de uitslag betrof. Dom, want de uitslag weten we pas aan het eind van de maand.)

18-07-2019Wist je dat ... (6)

... BDSMzaken zich richt op een Nederlandstalig publiek? Dat is een duidelijke keuze geweest bij de oprichting. Er was (en is) voldoende Engelstalige informatie te vinden op het internet. Wij willen er nadrukkelijk zijn voor de Nederlandstaligen. Dat betekent voor jou als deelnemer dat jouw publicaties ook gericht moeten zijn op Nederlands sprekende mensen. 

We komen nu regelmatig bijdragen (dagboeken, verhalen, profielen en advertenties) tegen die geheel of grotendeels in het Engels zijn. Het supportteam moet deze bijdragen vervolgens blokkeren en dat leidt weer tot veel frustratie. Het is zonde als je veel moeite hebt gedaan om een tekst te publiceren, om er dan achter te komen dat het niet mag.

Hou dus altijd in je achterhoofd voor wie je iets publiceert: Dutch only! Oeps, sorry: Alleen Nederlands!

02-07-2019Uitslag verhalenwedstrijd en start D/sW

Nadat Gina tot 3 keer toe de winst pakte bij de 700-woorden verhalenwedstrijd greep zij nu net naast de hoofdprijs. Damien Zon kreeg voor zijn verhaal 'Mijn meisje' één aanbeveling meer van jullie en werd daarmee de glorieuze winnaar van deze speciale OdK2 editie. Hij verdient hiermee een podiumplaats inclusief een gratis ticket voor Ontmoet de Kunstenaar 2 in september. Gefeliciteerd met deze prestatie. 

Dit was tevens de laatste wedstrijd in deze vorm. De 2e helft van het jaar staat in het teken van de Doorlopend Schrijfwedstrijd (D/sW) die gisteren met 12 deelnemers van start is gegaan. Tot december krijgen de deelnemers gevarieerde opdrachten en het totale aantal aanbevelingen bepaalt de uiteindelijke winnaar. De nummers 1, 2 en 3 krijgen van BDSMzaken een gratis Ster-Deelnemerschap van respectievelijk 6, 3 en 1 maanden De eerste opdracht is kort maar zeker uitdagend: schrijf een limerick. Vanaf 19 juli kan er door iedereen gestemd worden.

Wil je nog meedoen met deze doorlopende schrijfwedstrijd dan kan dat nog tot 19 juli door je aan te melden in de groep.

28-06-2019Stem bij speciale verhalenwedstrijd juni

De 700-woorden verhalenwedstrijd van juni is voorlopig de laatste in deze opzet.Vanaf volgende maand start een doorlopende verhalenwedstrijd. Als je snel bent dan kun je je daar nog voor opgeven.

De juni-editie is een special die gelinkt is aan het evenement Ontmoet de Kunstenaar 2 dat in september wordt gehouden in een theater in het midden van het land. De winnaar verdient namelijk een podiumplaats tijdens dat evenement. 

Bij deze special is vooraf niet bekend gemaakt wie de schrijvers zijn. Het gaat dus puur om de inhoud. Alle deelnemers van BDSMzaken vormen de jury door de betere verhalen een aanbeveling te geven. Het thema Brandende liefde heeft gezorgd voor broeirige verhalen die, ondanks het warme weer, de moeite van het lezen zeker waard zijn. Neem daarom je telefoon of tablet mee naar het strand, het terras of je tuin en geef je voorkeur aan met je aanbeveling.

21-06-2019Actief onderzoek dubbele accounts

1 + 1 = 0

Zoals iedereen weet is het niet toegestaan om met meer dan één account tegelijkertijd actief te zijn op BDSMzaken. De reden hiervoor is dat iemand zich met een 2e account anders voor zal doen dan met het 1e account. En met name dat 'anders voordoen' is voor ons voldoende reden om dubbele accounts te weren.

Afgelopen week bleek echter dat het hebben van meerdere accounts ook andere risico's met zich meebrengt. Spammers maakten hiervan gebruik om meerdere keren een groot aantal spam-berichten te versturen.

Naar aanleiding van het onderzoek naar hun werkwijze hebben we besloten om actiever te speuren naar personen met meer dan één account. Als blijkt dat het gebruik van meerdere accounts bewust is gedaan dan volgt een ban. Dat betekent dat alle betrokken accounts geblokkeerd worden, waardoor de toegang tot BDSMzaken definitief is ontzegd.

Heb je meer dan één account? Wees dan slim en verwijder zelf direct de extra accounts. Het scheelt je een ban als je eerder bent dan wij.

De teller van het aantal geblokkeerde/verwijderde accounts bedraagt momenteel:

4 6 7

en 5 8 10  vrijwillige verwijderingen

19-06-2019Spam van slix2 of sara99

Opnieuw heeft een spammer getracht op grote schaal spam-berichten te sturen.

Het betreft gebruikster slix2 of Sara99 die een link stuurt met de belofte van naaktfoto's. Reageer daar niet op. Het is nep en uitsluitend bedoeld om geld af te troggelen.

Het account is ondertussen uiteraard geblokkeerd.

We verwijderen alle verzonden berichten zodat deze niet meer in de mailboxen voorkomen. Maar bij Ster-Deelnemers zijn er ook kopiën per mail verstuurd. Negeer deze mail en gooi deze weg. Klik niet op de link, want je weet niet welke risico's je loopt.

More-M
BDSMzaken

Update: De betrokkenheid van de deelnemers is enorm groot, want ik heb tientallen meldingen ontvangen van deze spammer. Waarvoor mijn grote dank, want alleen met elkaar houden we de boel schoon. Het kost nu even te veel tijd om iedereen persoonlijk te beantwoorden.

Update 20-06-2019 01:40 uur: Er worden nu met regelmaat accounts aangemaakt met het doel op spam-berichten te versturen. De meeste hiervan zijn tegengehouden. We zoeken naarstig een definitieve oplossing.

Update 20-06-2019 12:15 uur: We hebben een aantal aanpassingen gemaakt. Hiermee lijkt de slimme route van de spammers afgesneden. We houden uiteraard de vinger aan de pols. Blijf zelf ook alert: wees kritisch op berichten van onbekende personen, zeker als daar een link in staat.

16-06-20191000 berichten en vertraagde nieuwsbrief

Ik zag zojuist dat dit het duizendste nieuwsbericht is dat ik sinds de oprichting van BDSMzaken op de voorpagina heb geschreven. Al die berichten zijn meestal vrij zakelijk met algemene informatie over de website. Het gebeurt zelden dat ik hier over mijn persoonlijke gebeurtenissen vertel.

Maar bij deze mijlpaal van het 1000e bericht neem ik de vrijheid om daar een uitzondering op te maken. Ik heb zelf namelijk ook een mijlpaal bereikt, want ik ben gisteren voor het eerst opa geworden van een mooie, gezonde kleindochter. 

Dat is ook gelijk de legitieme reden dat ik moet melden, dat de verzending van de wekelijkse nieuwsbrief enige vertraging heeft opgelopen. Als kersverse opa ken je je prioriteiten. :-)

More-M
BDSMzaken

Eerste | Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | Volgende | Laatste

Over BDSMzaken

Populair

Mijn BZ

41 Deelnemers op de site. 21811 Actieve deelnemers. 232 bezoekers.