Alle Nieuwsberichten

Zoeken

Zoek in teksten

Zoeken in lijst

Met de zoekfunctie kun je het aantal resultaten in je lijst beperken.

81 Nieuwsberichten gevonden

Sorteer op: Publicatie - Kopregel
Eerste | Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Volgende | Laatste

PublicatieKopregel
17-03-2019Yahoo houdt ook schoonmaak

Ook Yahoo is bezig met de voorjaarsschoonmaak. Als je een mailadres hebt bij Yahoo dan wordt je ook geacht het adres geregeld te gebruiken. Yahoo sluit momenteel mailaccounts af indien deze langere tijd niet gebruikt zijn.

Wij merken dat doordat we veel mailberichten aan Yahoo terugkrijgen met de melding: This mailbox is disabled (554.30).

Als deelnemer van BDSMzaken moet je echter een werkend e-mailadres hebben. Als dat niet zo is en je hebt de afgelopen 6 maanden ingelogd bij BDSMzaken, dan maken we je account tijdelijk onbruikbaar. Je moet dan na het inloggen zelf een werkend e-mailadres opgeven. Je ontvangt op dat e-mailadres een link om je account weer te activeren.

Is je laatste inlog langer dan 6 maanden geleden? Dan beschouwen we je als 'slaper met een ongeldig e-mailadres' en wordt je account verwijderd. Verwijderen betekent in dit geval dat al je gegevens worden vernietigd.

Controleer dus regelmatig of je mail hebt ontvangen op je Yahoo-account.

09-03-2019Voorjaarsschoonmaak in volle gang

Traditioneel als we zijn, is bij ons de voorjaarsschoonmaak al begonnen.Dat wil zeggen dat we accounts verwijderen als er langere tijd niet mee ingelogd is. Zo houden we ons deelnemerbestand actueel. Aan slapers hebben we niet niet veel.

Opruimen doen we dagelijks, want periodiek sturen we een e-mail naar mensen die langer dan 3 maanden niet ingelogd zijn. Als deze e-mail onbestelbaar terugkomt dan wordt het account verwijderd. Als de mail wel afgeleverd wordt dan is diegene bereikbaar en blijft het account voorlopig bestaan.

Maar dit doen we niet eeuwig. Na 3 jaar slapen is het welletjes. Dan ruimen we het account definitief op. Momenteel zijn er al enkele honderden verwijderd. Je zal het tellertje onder aan elke pagina de komende weken flink zien teruglopen.

More-M

 

07-03-2019Help, ik word gespamd!

Vanmorgen is een slapend account van ene annapena ineens wakker geworden. Ze is hierna heel druk geweest om vele tientallen heren een knip & plak spam-bericht te sturen. Dat kan alleen maar per stuk, dus het is heel wat werk geweest.

Ik word nu op mijn beurt 'gespamd' door de heren die dit melden. Goed dat jullie de moeite hiervoor nemen, want dit gedrag staan we uiteraard niet toe. Ik ben verheugd dat de community alert is op misdragingen van andere deelnemers. Zo houden we met elkaar de website veilig.

De betreffende dame (?) is ondertussen geblokkeerd.

More-M
BDSMzaken

01-03-2019Ontmoet de kunstenaars 2

Noteer de middag van 21 september alvast in je agenda, want dan vindt de 2e editie van Ontmoet de Kunstenaars plaats. De 1e editie was in het voorjaar van 2018 en de reacties na afloop waren overwegend postief. De organisatie heeft niet alleen glunderend alle complimenten in ontvangst genomen, maar tegelijkertijd ook gekeken hoe ze het nog verder kunnen verbeteren.

Ze hebben daarom de handschoen opgepakt om deze OdK2 nog beter te maken dan de vorige. Dat wordt een fikse uitdaging, maar de eerste verbetering is al gelukt. Ze hebben een prachtig theater gevonden in het midden van het land vlak naast een NS-station. De locatie is daarmee voor iedereen uit Nederland en België prima bereikbaar. 

Achter de coulissen wordt al hard gewerkt aan de voorbereiding. Als je lid wordt van de groep Ontmoet de Kunstenaars dan blijf je op de hoogte van het nieuws over deze nieuwe editie.

 

01-03-2019Nieuwe winnaar verhalenwedstrijd

Ondanks het ijzige thema 'sneeuw' straalden de ingezonden verhalen van de 700-woorden verhalenwedstrijd meer erotische warmte uit dan je zou verwachten. In het winnende verhaal van **Su** komt de sneeuw alleen in spreekwoordelijke vorm voor. Haar spannende ontmoeting in een overvolle trein leverde haar maar liefst 23 duimpjes op, waarmee ze overtuigend gewonnen heeft. Gefeliciteerd!

Lees trouwens ook de leerzame feedback van Nitewriter. FIjn dat hij elke keer de moeite neemt om dit te delen met iedereen.

Het nieuwe thema voor de maand maart biedt volop mogelijkheden voor spannende verhalen: 'De bedrieger bedrogen'. 2 schrijvers hebben zich al weer aangemeld om mee te doen. Er is dus nog ruimte voor 5 schrijvers. 

26-02-2019Nog snel even stemmen.

Februari is een korte maand. Je hebt daarom nog maar 2 dagen de tijd om te stemmen voor 700-woorden verhalenwedstijd van deze maand. Doe je nog even mee?

22-02-2019Een vriend is heen gegaan

In een grote community als BDSMzaken is het onvermijdelijk dat we ook afscheid moeten nemen van mensen, omdat ze overlijden.

Vandaag kregen wij het bericht van ons supporteamlid Madelief dat haar 'lief' afgelopen nacht vredig en liefdevol in haar armen is overleden. Het was niet heel erg onverwachts. Er viel uiteindelijk niet meer te winnen van een slopende ziekte.

Madelief en haar 'lief' hebben elkaar gevonden op BDSMzaken. Allebei al een heel leven achter zich, maar na een eerdere relatie zoekende naar iets wat bij hen pastte. Na wat heftige omzwervingen in dit bijzondere wereldje, vonden ze elkaar begin 2015 na een simpel mailboxberichtje. 

Vanaf het begin was het duidelijk dat ze bij elkaar pasten. Het geluk spatte er al snel van af. Het voelde zo goed dat ze 6 maanden later gingen samenwonen en weer 9 maanden later elkaar het Ja-woord gaven.

Madelief en haar 'lief' vormen het bewijs dat je ook op latere leeftijd je zielenmaatje kunt vinden en intens gelukkig kunt zijn. Ook in deze moeilijke periode heeft hun liefde voor elkaar hen de nodige kracht gegeven. We wensen Madelief en de kinderen veel sterkte met het verlies van hun 'lief'.

P.s. Vanuit privacyoverweging gebruiken we 'lief' voor de man van Madelief, net zoals ze zelf altijd gedaan heeft in haar dagboek 'Nooit te oud om te leren'. Een aanrader voor iedereen die denkt dat geluk op latere leeftijd niet meer bestaat.

07-02-2019Uitslag prijsvraag bij uitkomen boek Duna

In december hielden we een prijsvraag bij het uitkomen van het nieuwe boek Duna van Stefanie van Kasteel (Steffie op onze website). De verwachting was toen dat het boek begin januari in de winkel zou liggen, maar door verhuisperikelen van de uitgever heeft dit langer geduurd dan verwacht. Daarom hebben we gewacht  met het bekendmaken van de uitslag.

We vroegen naar het antwoord op de vraag 'Wat was de titel van het 1e boek van Stefanie van Kasteel dat in 2015 uitkwam?' Dat bleek niet heel erg moeilijk, want alle deelnemers aan de prijsvraag wisten het juiste antwoord. Na loting kwamen de volgende 2 winnaars uit de bus: 

AtrocityExhibition uit België, waarmee Duna dus gelijk de Belgische markt betreedt :-)
Gina, een dame uit het noorden van Nederland. Van haar horen we binnenkort meer, maar dat verklap ik nog niet. 

Steffie zal zelf met de prijswinnaars contact opnemen voor het toezenden van het boek. Heb je niets gewonnen, maar wil je toch het boek lezen. Het boek is vanaf nu bij alle grote boekwinkels online te verkrijgen.

01-02-2019Winnaars en nieuw thema verhalenwedstrijd

De verhalenwedstrijd van januari, met het thema 'Een mooi einde', is gewonnen door pushka{Kotik}. Ze kreeg 12 duimpjes van jullie voor haar mooie verhaal over twee herkenbare personages, die samen hun eenzaamheid weten te beëindigen. Gefeliciteerd! Het aantal duimpjes lag dit keer niet zo ver uit elkaar. Vergeet daarom ook niet de andere korte verhalen te lezen. Het is de moeite zeker waard.

Opnieuw heeft Nitewriter de moeite genomen om een aantal verhalen van feedback te voorzien. De tips die hij geeft zijn leerzaam voor iedereen die wel eens een verhaal schrijft. Het geeft je inzicht om op een andere manier naar je geschreven teksten te kijken. 

Dat zou je kunnen gebruiken bij de nieuwe verhalenwedstrijd van februari. Terwijl de sneeuw in het midden van het land langzaam smelt, is diezelfde sneeuw het thema voor deze maand. Een aantal deelnemers heeft zich al opgegeven als schrijver, maar er is nog plek voor jouw 'ijskoude' bijdrage.

More-M

01-02-2019Gemak met automatische betaling

Sinds vorig jaar bieden we de mogelijkheid om automatisch te betalen voor je Ster-Deelnemerschap. Een groeiend aantal deelnemers ontdekt het gemak van deze betaalwijze. Hoe werkt het? Je geeft je bank eenmalig opdracht om elke maand of elk kwartaal een betaling te doen aan ons. Dit gaat door totdat je zelf de opdracht weer intrekt.

Je hebt er geen omkijken naar en je hoeft je nooit zorgen te maken dat je Ster-Deelnemerschap onverwachts verloopt. Wij verwerken de betaling en de verlenging wordt automatisch uitgevoerd. Gemak dient de mens.

Het is daarnaast de goedkoopste manier, omdat er geen SMS-credits aan de betaling gekoppeld zijn. Als je geen of weinig gebruik maakt van de SMS-diensten dan bespaar je de extra kosten daarvan. 

Ook voor BDSMzaken is het prettig om enige zekerheid te hebben over het aantal Ster-Deelnemers. Het voorkomt dat we alsmaar 'irritante' herinneringen moeten sturen als je Ster-Deelnemerschap dreigt te verlopen. Het voelt als 'manen' en dat vindt niemand prettig.

Dus geef die eenmalige opdracht aan je bank en blijf goedkoop en zorgeloos Ster-Deelnemer zolang als je wilt.

More-M

15-01-2019Groot BG Kasteel Weekend

Het Bourgondisch Genootschap is een besloten vriendenkring die geregeld evenementen organiseert voor de leden van het genootschap. Maar jaarlijks wordt er een Groot BG Kasteel Weekend gehouden dat (onder bepaalde voorwaarden) openstaat voor iedereen. 

Dit jaar is dat van 12 t/m 14 april op een bijzondere locatie in de Ardennen. Het BG streeft naar evenmenten met een bepaalde klasse en stijl. Dat is daarom ook wat ze verwachten van gasten die het evenement bijwonen. 

Meer informatie kun je vinden in het verhaal van de initiatiefnemer van het Bourgondisch Genootschap Viktor Bourgondian }pw{. In andere hoofdstukken van de verhaal kun je meer lezen over eerdere evenementen en over de historie van het genootschap.

Update 12-02-2019: Alle beschikbare plaatsen zijn bezet. Er is alleen nog ruimte voor kinky artiesten of muzikanten die willen bijdragen.

 

12-01-2019Ster-Deelnemer worden

Met je Ster-Deelnemerschap krijg je niet alleen extra mogelijkheden op de website, maar je zorgt er ook voor dat onze community kan blijven bestaan en doorontwikkelen. Met elkaar kunnen we een unieke site als BDSMzaken in de lucht houden.

Ondanks dat we de website volgepropt hebben met linken naar de betaalpagina voor een Ster-Deelnemerschap, krijg ik verbazendwekkend vaak de vraag 'Hoe kan ik Ster-Deelnemer worden?'. 

Het antwoord luidt trouwens: kies uit het menu aan de bovenzijde de 2e optie 'Mijn Account - SterDeelnemer worden'. Je komt dan op de pagina waar je een ticketcode kunt kopen en ook direct kunt verzilveren. Klik dan op een betaalwijze om de verschillende prijzen te zien.

Wat veel mensen niet weten is dat we meerdere betaalvormen hebben. Voor elk wat wils.

Wat wil je? Kies dan
Snel en makkelijk? I-Deal (Nederland) of MrCash (België)
Superanoniem en goedkoper? Cashbetaling
Geen maandelijks gedoe en goedkoopste oplossing? Automatisch periodieke betaling. 
Levenslang geen omkijken meer naar Kies een eenmalige betaling voor levenslang
Vertrouwd via eigen bank Overboeking

Uiteraard bedanken we iedereen die ons in de afgelopen jaren al heeft gesteund. Zonder jullie support was het niet gelukt.

More-M
BDSMzaken

01-01-20192 winnaars verhalenwedstrijd december

Niet eerder is de stemming bij de verhalenwedstrijd zo spannend geweest als vorige maand. Het leverde uiteindelijk een gedeelde 1e/2e plaats op voor Mr Badguy en Oregano-Leinebeest met allebei 20 duimpjes en een 3e plaats voor Gina met 19 duimpjes.Gefeliciteerd en bedankt voor de leuke, spannende competitie!

Het thema voor januari is een beetje tegenstrijdig met deze eerste dag van het nieuwe jaar. Normaal kijkt iedereen vooruit naar wat het nieuwe jaar zal brengen, maar het thema luidt: 'Een mooi einde'. Er zijn al weer 3 4 schrijvers die zich aangemeld hebben, dus als je ook een keer wilt meedoen als schrijver, dan moet je snel zijn!

More-M
BDSMzaken

31-12-2018Mooie momenten gewenst in 2019

30-12-2018Performanceproblemen

We hebben momenteel problemen met de reactiesnelheid van de website. De uitvoering van opdrachten duurt te lang, waardoor een foutmelding ontstaat.

We zijn het probleem aan het onderzoeken.

Wees terughoudend met het schrijven van lange teksten of het versturen van Mailbox-berichten. Het kan gebeuren dat je door een foutmelding je ingevoerde tekst kwijt bent.

More-M
BDSMzaken

Update 30-12-2018 23:25 We zijn opnieuw opgestart. Probleem is opgelost. Hopelijk was dat de laatste keer dit jaar :-)

23-12-2018Verhalenwedstrijd: je kunt stemmen

De verhalen van de laatste verhalenwedstrijd van dit jaar zijn gepubliceerd. 5 schrijvers hebben hun kerstinspiratie verwerkt in hun verhaal rond het thema 'Een misplaatst kerstgeschenk'.

Lees deze verhalen lekker onder de kerstboom en vergeet niet je stem uit te brengen door de verhalen van jouw voorkeur een aanbeveling te geven! Een aanbeveling is een kadootje is voor de ander. Zulke kadootjes zijn gratis en tegelijk onbetaalbaar!

 

 

19-12-2018Prijsvraag bij uitkomen boek Duna

Vanaf 1 januari 2019 ligt het boek Duna van Stefanie van Kasteel in de winkel. Stefanie is het pseudoniem van onze deelnemer steffie. Steffie publiceert al jarenlang haar verhalen tijdens het schrijven op BDSMzaken, zodat je als deelnemer van deze site al de kans heb gehad het verhaal te lezen, voordat het in boekvorm verschijnt. Daarna is alleen nog het eerste hoofdstuk bij ons te lezen. Tip: volg openbare publicaties van steffie als je geïnformeerd wilt worden over toekomstige verhalen.

Het verhaal Duna speelt zich af in de Middeleeuwen en begint in het graafschap Holland. Het gaat over de zoektocht, die namens graaf Willem II wordt gehouden, nadat meerdere mooie jonge vrouwen spoorloos verdwenen zijn. Deze vrouwen worden ondertussen door handelaren in blanke seksslavinnen voorbereid op hun wrede lot.

Ondanks dat dit geen specifiek bdsm verhaal is, zal het wellicht soms wel zo voelen, vanwege de andere man/vrouw verhoudingen in de middeleeuwen. Sommige passages kunnen als schokkend worden ervaren.

Ter gelegeneid van het uitkomen van dit boek stelt steffie twee exemplaren van het boek ter beschikking. Je kunt een exemplaar winnen als je het antwoord weet op de volgende vraag:

Duna is de 3e roman van Stefanie van Kasteel die in boekvorm verschijnt. Haar 2e boek ('De vlucht') verscheen in 2016. Wat was de titel van haar 1e boek dat in 2015 uitkwam? Met wat Googlen of rondneuzen op onze site is het antwoord eenvoudig te vinden.

Stuur je antwoord vóór 15 januari 2019 naar de Mailbox van BDSMzaken. Onder de goede inzendingen worden 2 exemplaren van het boek verloot. Alleen deelnemers van BDSMzaken kunnen aan deze prijsvraag meedoen.

16-12-2018Duimpjes bij BZ Jaarafsluiting

Afgelopen zaterdag werd de BDSMzaken Jaarafsluiting gehouden in een Utrechtse werfkelder. Deze jaarafsluiting is een zogenaamde UBO welke ondertussen dreigt een jaarlijkse traditie te worden. Circa 45 deelnemers van deze site ontmoetten oude bekenden of zagen voor het eerst de gezichten achter de virtuele nicknaam. Onder het genot van hapjes en drankjes vloog de tijd om. Sommigen gingen hierna naar huis, maar het grootste deel vertrok naar een Tapas restaurant om de avond voort te setten.  

BDSMzaken heeft een beeldje laten maken van een opgestoken duim (zie foto) met als opschrift 'Thumbs up voor je bijdrage aan onze community'.. Dit beeldje staat symbool voor de aanbevelingen die we onderling geven als waardering voor iemands publicatie. Het kleinnood is onze tastbare waardering voor iemand die zich op een bijzondere manier inzet voor onze community. We zijn zeer spaarzaam met het uitreiken van het beeldje, want tot nu toe zijn er pas 2 duimpjes uitgereikt. Op deze avond had ondergetekende het genoegen dit te mogen verdubbelen en nog eens 2 duimpjes te mogen weggeven.

Pussy-Cat was de eerste die het kleinnood in ontvangst mocht nemen vanwege haar initiatief van de 700-woorden verhalenwedstrijd. Zij maakt slim gebruik van de mogelijkheden die de groepenfunctie biedt. Elke maand geeft ze een thema waarna schrijvers kunnen meedoen door een verhaal van maximaal 700 woorden te schrijven. Alle deelnemers mogen vervolgens stemmen (door duimpjes te geven) en de winnaar krijgt eeuwige roem. Haar initiatief stimuleert schrijvers om hun schrijfstijl te verbeteren en biedt een extra wijze van waardering voor die schrijvers. 

De tweede was Madame Jeanette. Bij veel deelnemers staat ze bekend als Miss UBO vanwege de evenementen die zij elke keer weer organiseert vanuit de groep Uitjes, Bijeenkomsten en Ontmoetingen.  Deze jaarafsluiting was maar liefst het 30e evenement dat zij organiseerde. Met haar initiatief biedt ze een laagdrempelige en veilige mogelijkheid om anderen te ontmoeten in een ongedwongen sfeer. Heel veel deelnemers hebben de afgelopen jaren een evenement bijgewoond en daarbij zijn vriendschappen voor het leven ontstaan. Dit draagt in grote mate bij aan het community-gevoel en de saamhorigheid.

Pussy-Cat en Madame Jeanette: vanaf deze plek nogmaals 'Thumbs up'!. Hopelijk vindt het duimpje een mooi plekje in julie huis.

More-M

 

Eerste | Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Volgende | Laatste

Over BDSMzaken

Populair

Mijn BZ

227 Deelnemers op de site. 21518 Actieve deelnemers. 273 bezoekers.