Alle Nieuwsberichten

Zoeken

Zoek in teksten

Zoeken in lijst

Met de zoekfunctie kun je het aantal resultaten in je lijst beperken.

83 Nieuwsberichten gevonden

Sorteer op: Publicatie - Kopregel
Eerste | Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Volgende | Laatste

PublicatieKopregel
21-05-2019Nieuw: Doorlopende schrijfwedstrijd

In de groep '700 woorden; verhalenwedstrijd' is een nieuw en spannend initiatief aangekondigd.

Vanaf juli tot en met december organiseert Nitewriter een doorlopende schrijfwedstrijd.

Deelnemers aan de wedstrijdf krijgen per maand verschillende opdrachten waar zij hun creatieve geest én literaire talent volledig op los kunnen laten. Jullie vormen de jury, want iedereen kan door het toekennen van duimpjes bepalen wie de beste, mooiste of meest opwindende inzending deed.

Per twee rondes vindt een tussentelling plaats en gaan de beste schrijvers door naar de volgende uitdagingen. Eind december wordt aan de hand van de meeste duimpjes de winnaar vastgesteld.

BDSMzaken heeft voor de 1e, 2e en 3e prijs een gratis Ster-Deelnemerschap van resp, 6, 3 en 1 maand, beschikbaar gesteld.

Durf je deze uitdaging aan? In de groep 700-woorden, verhalenwedstrijden lees je alle details en kun je je aanmelden. De concurrentie is er al, want er zijn al 4 schrijvers die meedoen.

11-05-2019Wist je dat ...

Wist je dat je als Ster-Deelnemer wekelijks gematched wordt met andere deelnemers die passen bij jouw Matchwens? Per keer zijn dat maximaal 100 mensen waarmee je nog niet eerder gematched bent.

Dat betekent dat ja na verloop van tijd gematched bent met iedereen die bij je past. Elke volgende matching zal dan alleen betrekking hebben op nieuwkomers of anderen die hun BDSM-pofielen hebben aangepast.

Je kunt zelf de matching weer helemaal opnieuw laten uitvoeren. Zodra je namelijk je BDSM-profiel bijwerkt of je matchwensen aanpast zal de matching weer van voor af aan beginnen. Je wordt dan opnieuw gematched met iedereen die past bij jou nieuwe gegevens (uiteraard weer met maximaal 100 per keer).

Het is dus zinvol om af en toe je ingevoerde gegevens te actualiseren en je matchwensen nog eens tegen het licht te houden.

30-04-2019Uitslag verhalenwedstrijd april

6 schrijvers hebben een verhaal ingestuurd voor de 700-woorden verhalenwedstrijd van mei. Dit keer geen thema maar een verplichte openingszin voor het verhaal 'Een vreemd tasje hangt aan de klink van de openstaande deur'.

Er zijn weer flink wat duimpjes uitgedeeld. Voor de 2e keer op rij kreeg Gina de meeste aanbevelingen van jullie en is daarmee de glorieus winnaar van deze editie. Gefeliciteerd!

Opnieuw heeft Nitewriter de tijd en moeite genomen om de verhalen te voorzien van feedback. Het thema voor de komende maand is: 'Uit de kast'. De verhalenwedstrijd van mei wordt al weer de 14e editie die georganiseerd is door Pussy-Cat. Dit is voorlopig de laatste wedstrijd in deze opzet. In juni komt er een special, en in juli volgt een herstart, maar dan in een gewijzigde opzet.

02-05-2019: In het oorspronkelijke bericht stond dat er in juni geen wedstrijd zou zijn. Dat klopt niet. Er komt zelfs een heel bijzondere editie.

22-04-2019Drukste UBO ooit!

Afgelopen zaterdag was er weer een UBO (uitjes, bijeenkomsten & ontmoetingen) georganiseerd door Madame Jeanette. Dit keer een autopuzzeltocht in de bloembollenstreek. In deze tijd van het jaar staan daar de velden vol met bloeiende tulpen, hyacinthen, blauwe druifjes en narcissen. Een prachtig streek voor een puzzeltocht.

Tegelijkertijd vonden ontelbare toeristen het paasweekeinde ook een mooie gelegenheid voor een bezoek aan de Keukenhof en andere bezienswaardigheden. Halverwege de middag werd er niemand meer toegelaten tot de Keukenhof, want het was vol. De autopuzzeltocht stond daarom voor een groot deel in het teken van het ontwijken van de files.

Gezien de positieve reacties van de deelnemers was het plezier er niet minder om.

De opdracht om van een zelfgeplukte tulp uit de pluktuin een profielfoto voor BDSMzaken te maken leverde veel creativiteit op. En uiteraard blijven het BDSM'ers. Hiernaast de gebondeerde tulp van Gina, die goed is voor een eervolle vermelding.

 

01-04-2019Uitslag verhalenwedstrijd

'De bedrieger bedrogen'.  Dat was het thema van de 700-woorden verhalenwedstrijd van maart. Kennelijk een aansprekend onderwerp, want er is flink gestemd op de 6 verhalen. Gina kreeg uiteindelijk de meeste aanbevelingen van jullie voor haar verhaal 'Wat niet weet ...'. Gefeliciteerd Gina!

Voor april is een bijzondere insteek gekozen. Elk verhaal moet beginnen met de zin 'Een vreemd tasje hangt aan de klink van de openstaande deur'. Er zijn al 5 deelnemers die aangegeven hebben de uitdagng aan te gaan.

Nitewriter heeft opnieuw feedback gegeven voor de schrijvers die dat op prijs stellen.

01-04-2019Het voorjaar is weer in het land!

Vreemde vogels ... geniet er van!

17-03-2019Een schizofreen is nooit alleen

Nog steeds komt het voor dat mensen meerdere accounts tegelijk hebben. Dat is volgens onze Gebruiksvoorwaarden niet toegestaan. We gaan er namelijk van uit dat iemand zich met het 2e account anders voordoet dan met het 1e account. Anders had één account kunnen volstaan. Je anders voordoen met 2 identiteiten (of zelfs meer) beschouwen we als een vorm van bedriegelijk handelen.

Sommigen maken het wel heel erg bont. Vandaag zijn de volgende accounts definitief geblokkeerd, omdat ze afkomstig zijn van één en dezelfde persoon..

110099 mrenne (Man Dom 1981)
114849 aurelie98 (Vrowu sub 1998)
115742 alexandra19 (Vrouw sub 1999)
120006 filip-bi (Man sub 1979)
121025 Mr-Patrick (Man Dom 1981)
121174 LeermeesterEric (Man Dom 1981)
121378 Aurore (Vrouw sub 1998)
121467 curious-marijke (Vrouw sub 1994)

Het bizarre is dat deze persoon onder een zelf gepubliceerd verhaal de andere identiteiten complimenten liet schrijven en daar weer op reageerde. 

Dit soort accounts voegen totaal niets toe en profiteren alleen van de mogelijkheid om een maand gratis Ster-Deelnemer te zijn. We zullen dit op alle mogelijke manieren blijven bestrijden. Als je vermoedens hebt over het dubbel gebruik van accounts dan kun je dit altijd melden bij ons. Elke melding wordt onderzocht.

More-M
BDSMzaken

17-03-2019Yahoo houdt ook schoonmaak

Ook Yahoo is bezig met de voorjaarsschoonmaak. Als je een mailadres hebt bij Yahoo dan wordt je ook geacht het adres geregeld te gebruiken. Yahoo sluit momenteel mailaccounts af indien deze langere tijd niet gebruikt zijn.

Wij merken dat doordat we veel mailberichten aan Yahoo terugkrijgen met de melding: This mailbox is disabled (554.30).

Als deelnemer van BDSMzaken moet je echter een werkend e-mailadres hebben. Als dat niet zo is en je hebt de afgelopen 6 maanden ingelogd bij BDSMzaken, dan maken we je account tijdelijk onbruikbaar. Je moet dan na het inloggen zelf een werkend e-mailadres opgeven. Je ontvangt op dat e-mailadres een link om je account weer te activeren.

Is je laatste inlog langer dan 6 maanden geleden? Dan beschouwen we je als 'slaper met een ongeldig e-mailadres' en wordt je account verwijderd. Verwijderen betekent in dit geval dat al je gegevens worden vernietigd.

Controleer dus regelmatig of je mail hebt ontvangen op je Yahoo-account.

09-03-2019Voorjaarsschoonmaak in volle gang

Traditioneel als we zijn, is bij ons de voorjaarsschoonmaak al begonnen.Dat wil zeggen dat we accounts verwijderen als er langere tijd niet mee ingelogd is. Zo houden we ons deelnemerbestand actueel. Aan slapers hebben we niet niet veel.

Opruimen doen we dagelijks, want periodiek sturen we een e-mail naar mensen die langer dan 3 maanden niet ingelogd zijn. Als deze e-mail onbestelbaar terugkomt dan wordt het account verwijderd. Als de mail wel afgeleverd wordt dan is diegene bereikbaar en blijft het account voorlopig bestaan.

Maar dit doen we niet eeuwig. Na 3 jaar slapen is het welletjes. Dan ruimen we het account definitief op. Momenteel zijn er al enkele honderden verwijderd. Je zal het tellertje onder aan elke pagina de komende weken flink zien teruglopen.

More-M

 

07-03-2019Help, ik word gespamd!

Vanmorgen is een slapend account van ene annapena ineens wakker geworden. Ze is hierna heel druk geweest om vele tientallen heren een knip & plak spam-bericht te sturen. Dat kan alleen maar per stuk, dus het is heel wat werk geweest.

Ik word nu op mijn beurt 'gespamd' door de heren die dit melden. Goed dat jullie de moeite hiervoor nemen, want dit gedrag staan we uiteraard niet toe. Ik ben verheugd dat de community alert is op misdragingen van andere deelnemers. Zo houden we met elkaar de website veilig.

De betreffende dame (?) is ondertussen geblokkeerd.

More-M
BDSMzaken

01-03-2019Ontmoet de kunstenaars 2

Noteer de middag van 21 september alvast in je agenda, want dan vindt de 2e editie van Ontmoet de Kunstenaars plaats. De 1e editie was in het voorjaar van 2018 en de reacties na afloop waren overwegend postief. De organisatie heeft niet alleen glunderend alle complimenten in ontvangst genomen, maar tegelijkertijd ook gekeken hoe ze het nog verder kunnen verbeteren.

Ze hebben daarom de handschoen opgepakt om deze OdK2 nog beter te maken dan de vorige. Dat wordt een fikse uitdaging, maar de eerste verbetering is al gelukt. Ze hebben een prachtig theater gevonden in het midden van het land vlak naast een NS-station. De locatie is daarmee voor iedereen uit Nederland en België prima bereikbaar. 

Achter de coulissen wordt al hard gewerkt aan de voorbereiding. Als je lid wordt van de groep Ontmoet de Kunstenaars dan blijf je op de hoogte van het nieuws over deze nieuwe editie.

 

01-03-2019Nieuwe winnaar verhalenwedstrijd

Ondanks het ijzige thema 'sneeuw' straalden de ingezonden verhalen van de 700-woorden verhalenwedstrijd meer erotische warmte uit dan je zou verwachten. In het winnende verhaal van **Su** komt de sneeuw alleen in spreekwoordelijke vorm voor. Haar spannende ontmoeting in een overvolle trein leverde haar maar liefst 23 duimpjes op, waarmee ze overtuigend gewonnen heeft. Gefeliciteerd!

Lees trouwens ook de leerzame feedback van Nitewriter. FIjn dat hij elke keer de moeite neemt om dit te delen met iedereen.

Het nieuwe thema voor de maand maart biedt volop mogelijkheden voor spannende verhalen: 'De bedrieger bedrogen'. 2 schrijvers hebben zich al weer aangemeld om mee te doen. Er is dus nog ruimte voor 5 schrijvers. 

26-02-2019Nog snel even stemmen.

Februari is een korte maand. Je hebt daarom nog maar 2 dagen de tijd om te stemmen voor 700-woorden verhalenwedstijd van deze maand. Doe je nog even mee?

22-02-2019Een vriend is heen gegaan

In een grote community als BDSMzaken is het onvermijdelijk dat we ook afscheid moeten nemen van mensen, omdat ze overlijden.

Vandaag kregen wij het bericht van ons supporteamlid Madelief dat haar 'lief' afgelopen nacht vredig en liefdevol in haar armen is overleden. Het was niet heel erg onverwachts. Er viel uiteindelijk niet meer te winnen van een slopende ziekte.

Madelief en haar 'lief' hebben elkaar gevonden op BDSMzaken. Allebei al een heel leven achter zich, maar na een eerdere relatie zoekende naar iets wat bij hen pastte. Na wat heftige omzwervingen in dit bijzondere wereldje, vonden ze elkaar begin 2015 na een simpel mailboxberichtje. 

Vanaf het begin was het duidelijk dat ze bij elkaar pasten. Het geluk spatte er al snel van af. Het voelde zo goed dat ze 6 maanden later gingen samenwonen en weer 9 maanden later elkaar het Ja-woord gaven.

Madelief en haar 'lief' vormen het bewijs dat je ook op latere leeftijd je zielenmaatje kunt vinden en intens gelukkig kunt zijn. Ook in deze moeilijke periode heeft hun liefde voor elkaar hen de nodige kracht gegeven. We wensen Madelief en de kinderen veel sterkte met het verlies van hun 'lief'.

P.s. Vanuit privacyoverweging gebruiken we 'lief' voor de man van Madelief, net zoals ze zelf altijd gedaan heeft in haar dagboek 'Nooit te oud om te leren'. Een aanrader voor iedereen die denkt dat geluk op latere leeftijd niet meer bestaat.

07-02-2019Uitslag prijsvraag bij uitkomen boek Duna

In december hielden we een prijsvraag bij het uitkomen van het nieuwe boek Duna van Stefanie van Kasteel (Steffie op onze website). De verwachting was toen dat het boek begin januari in de winkel zou liggen, maar door verhuisperikelen van de uitgever heeft dit langer geduurd dan verwacht. Daarom hebben we gewacht  met het bekendmaken van de uitslag.

We vroegen naar het antwoord op de vraag 'Wat was de titel van het 1e boek van Stefanie van Kasteel dat in 2015 uitkwam?' Dat bleek niet heel erg moeilijk, want alle deelnemers aan de prijsvraag wisten het juiste antwoord. Na loting kwamen de volgende 2 winnaars uit de bus: 

AtrocityExhibition uit België, waarmee Duna dus gelijk de Belgische markt betreedt :-)
Gina, een dame uit het noorden van Nederland. Van haar horen we binnenkort meer, maar dat verklap ik nog niet. 

Steffie zal zelf met de prijswinnaars contact opnemen voor het toezenden van het boek. Heb je niets gewonnen, maar wil je toch het boek lezen. Het boek is vanaf nu bij alle grote boekwinkels online te verkrijgen.

01-02-2019Winnaars en nieuw thema verhalenwedstrijd

De verhalenwedstrijd van januari, met het thema 'Een mooi einde', is gewonnen door pushka{Kotik}. Ze kreeg 12 duimpjes van jullie voor haar mooie verhaal over twee herkenbare personages, die samen hun eenzaamheid weten te beëindigen. Gefeliciteerd! Het aantal duimpjes lag dit keer niet zo ver uit elkaar. Vergeet daarom ook niet de andere korte verhalen te lezen. Het is de moeite zeker waard.

Opnieuw heeft Nitewriter de moeite genomen om een aantal verhalen van feedback te voorzien. De tips die hij geeft zijn leerzaam voor iedereen die wel eens een verhaal schrijft. Het geeft je inzicht om op een andere manier naar je geschreven teksten te kijken. 

Dat zou je kunnen gebruiken bij de nieuwe verhalenwedstrijd van februari. Terwijl de sneeuw in het midden van het land langzaam smelt, is diezelfde sneeuw het thema voor deze maand. Een aantal deelnemers heeft zich al opgegeven als schrijver, maar er is nog plek voor jouw 'ijskoude' bijdrage.

More-M

01-02-2019Gemak met automatische betaling

Sinds vorig jaar bieden we de mogelijkheid om automatisch te betalen voor je Ster-Deelnemerschap. Een groeiend aantal deelnemers ontdekt het gemak van deze betaalwijze. Hoe werkt het? Je geeft je bank eenmalig opdracht om elke maand of elk kwartaal een betaling te doen aan ons. Dit gaat door totdat je zelf de opdracht weer intrekt.

Je hebt er geen omkijken naar en je hoeft je nooit zorgen te maken dat je Ster-Deelnemerschap onverwachts verloopt. Wij verwerken de betaling en de verlenging wordt automatisch uitgevoerd. Gemak dient de mens.

Het is daarnaast de goedkoopste manier, omdat er geen SMS-credits aan de betaling gekoppeld zijn. Als je geen of weinig gebruik maakt van de SMS-diensten dan bespaar je de extra kosten daarvan. 

Ook voor BDSMzaken is het prettig om enige zekerheid te hebben over het aantal Ster-Deelnemers. Het voorkomt dat we alsmaar 'irritante' herinneringen moeten sturen als je Ster-Deelnemerschap dreigt te verlopen. Het voelt als 'manen' en dat vindt niemand prettig.

Dus geef die eenmalige opdracht aan je bank en blijf goedkoop en zorgeloos Ster-Deelnemer zolang als je wilt.

More-M

15-01-2019Groot BG Kasteel Weekend

Het Bourgondisch Genootschap is een besloten vriendenkring die geregeld evenementen organiseert voor de leden van het genootschap. Maar jaarlijks wordt er een Groot BG Kasteel Weekend gehouden dat (onder bepaalde voorwaarden) openstaat voor iedereen. 

Dit jaar is dat van 12 t/m 14 april op een bijzondere locatie in de Ardennen. Het BG streeft naar evenmenten met een bepaalde klasse en stijl. Dat is daarom ook wat ze verwachten van gasten die het evenement bijwonen. 

Meer informatie kun je vinden in het verhaal van de initiatiefnemer van het Bourgondisch Genootschap Viktor Bourgondian }pw{. In andere hoofdstukken van de verhaal kun je meer lezen over eerdere evenementen en over de historie van het genootschap.

Update 12-02-2019: Alle beschikbare plaatsen zijn bezet. Er is alleen nog ruimte voor kinky artiesten of muzikanten die willen bijdragen.

 

Eerste | Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Volgende | Laatste

Over BDSMzaken

Populair

Mijn BZ

214 Deelnemers op de site. 21623 Actieve deelnemers. 377 bezoekers.