BDSM-profiel

Het BDSM-profiel bevat informatie over de BDSM kenmerken, zoals ervaring, gevoelens, stijl, contacten en reden van deelname aan deze website.

Korte introductie

Aandachtstrekker

Ben een Dominant met toch ook wel een zacht randje ...en die van streng en strikt maar ook van warmte en genegenheid kan genieten , onderschat streng en strikt overigens niet !

(Deelnemer 103941) knapt direct af op ...

Een onhygiënisch persoon... ben zelf erg schoon op mij zelf en dat verlang ik ook van een ander.

(Deelnemer 103941) valt direct voor ...

Onderdanigheid, overgave en een stijlvolle vrouwelijke vrouw die haar grenzen wil ontdekken en verleggen !

Mate van ervaring

Of en in welke mate (Deelnemer 103941) ervaring heeft

(Deelnemer 103941) heeft sinds 2007 praktische ervaring met BDSM.

Vertel ik later
Ontdekkend
Beginnend BDSM-er
Gevorderde BDSM-er
Ervaren BDSM-er
BDSM Goeroe

Beschrijvingen

Gevoelens ontdekt

Hoe ontdekte (Deelnemer 103941) zijn BDSM-gevoelens en hoe ging (Deelnemer 103941) daar mee om?

Ben van nature een wat dominant type. Vind het heerlijk om de touwtjes in handen te hebben. Macht uitoefenen vind ik prettig. Als er gehoorzaam word gereageerd waardeer ik dat en voel lichte frustratie als dat niet zo is.
Mijn werk past dan ook erg goed bij me al ben ik naar collega's wel erg sociaal en geniet van het samen oplossen van problemen of het samen aangaan van uitdagingen...op mijn werk dus, maar het "samen" speelt ook in mijn beleving van BDSM een rol !
Dominantie is voor mij geen rol maar een stuk van wie ik ben en dus niet gespeelt.
Vind de mens ook gewoon erg gaaf en interessant, ben uiteindelijk dan ook afgestudeerd als Arbeids- en Organisatie Psycholoog.

Eerste ervaring

Hoe verliep zijn eerste ervaring?

Ben getrouwd maar mijn vrouw kan en wil niets met mijn gevoel voor dominantie en mijn sterke behoefte dit een rol te laten spelen in mijn leven. Afgesproken dat ik actief mag zijn naast mijn huwelijk en ik ben ook open naar mijn echtgenote. Ben niet actief naar een sub gaan zoeken maar kwam die eigenlijk spontaan tegen, alles moest ontwikkelen en beginnen vanaf het begin.
Ze wist eigenlijk niet dat ze een sub was (vond zichzelf dominant) en ik had wel dominante gevoelens maar een echte Dominant zijn in RL ???

Uiteindelijk dus toch na veel praten afgesproken:
Eerste keer afgesproken in een hotel (mooie suite geregeld) en spanning was goed aanwezig. We hadden elkaar nog nooit live ontmoet enkel wat gecommuniceerd via whats-app of sms. 1 keer gebeld en dat was het. Had me erg goed ingelezen want wilde als beginnend Dominant toch goed beslagen ten ijs verschijnen. Erg genoten de eerste keer (hele nacht) we hebben veel te veel geprobeerd vooral omdat het eindelijk kon. Ook voor mijn subje was het allemaal nieuw dus we wilden van alles proberen en voelen. achteraf hebben we nog wel eens schik gehad over hoe dat de eerste keer is gegaan. nog steeds in goed kontakt met haar maar niet meer als mijn subje. wel is het allemaal erg veranderd als je het met de eerste keer vergelijkt, ben wijzer geworden. We hadden een part-time relatie (relatie full-time, maar zijn niet altijd samen) en zijn veel voor elkaar gaan voelen. de BDSM is wat beter georganiseerd en ik weet nu wat ik erg leuk vind en hoe zaken aan te pakken. Ben tot de conclusie gekomen dat ik het vooral leuk vind om een nieuw subje wegwijs te maken en jaren lang aan de hand te nemen samen te ontdekken en werken aan een D/s relatie waar we beiden het maximale uithalen.

BDSM stijl

Heeft (Deelnemer 103941) (al) een eigen BDSM-Stijl?

Ben streng, en hou van structuur en regels helpen dan ook goed. wel altijd rechtvaardig (dacht mijn subje soms anders over...maar dat geeft niet ;-) ) vind ook genegenheid, bescherming en warmte een wezenlijk onderdeel van de BDSM, voor mij erg belangrijk om als Dominant ook dat te geven aan mijn subje. Dus warmte en genegenheid, naast sturing en discipline.
Een groot gedeelte van een D/s verhouding vind plaats tussen de oren, als dominant vind ik het ook heel mooi om dat in het spel/relatie te betrekken (mindplay), naast discipline, bondage, pijnprikkels etc. Een gewoon ouderwets goed pak voor de billen hoort er ook gewoon bij !
Ook heb ik in de laatste relatie ook samen de meer extreme (pijn, vernedering, objectificatie) onderdelen mogen ontwikkelen en...dat beviel op veel vlakken buitengewoon goed.

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

10x aanbeveling
19-04-2016 14:29
19-04-2016 14:32
06-02-2019 10:46
1234x

Contacten met anderen

Contacten van (Deelnemer 103941) met gelijkgestemden.

Partner

(Deelnemer 103941) heeft geen vaste BDSM-partner.

Gebruik chatrooms / MSN

(Deelnemer 103941) chat niet in speciale BDSM chatgelegenheden.

Bezoek Uitgaansgelegenheden

(Deelnemer 103941) gaat niet uit in speciale BDSM uitgaansgelegenheden.

Reden deelname aan deze website

Vertel ik later
Nieuwsgierigheid
Behoefte aan informatie
Virtuele vriendschap
R/L vriendschap
Eenmalig spel- of sekscontact
Vast spel- of sekscontact
Vaste relatie
Levenspartner
Anders

Openbare reacties op dit BDSM-Profiel

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

Je hé van zinnen zoals "Een gewoon ouderwets goed pak voor de billen hoort er ook gewoon bij!" ga ik kwijlen. Schiet lekker op 😎
01 feb 2017 om 23:24 uur

Over BDSMzaken

Populair

Mijn BZ

214 Deelnemers op de site. 21623 Actieve deelnemers. 371 bezoekers.