BDSM-profiel

Het BDSM-profiel bevat informatie over de BDSM kenmerken, zoals ervaring, gevoelens, stijl, contacten en reden van deelname aan deze website.

Korte introductie

Aandachtstrekker

Ogen die praten, twinkeling erin, mooie lach.
Ik hoor dat ik een vrolijke stuiterbal ben die binnenkomt.
Positief ingesteld.
Slank met de bijbehorende vrouwelijke rondingen.

(Deelnemer 112286) knapt direct af op ...

Onverzorgdheid. Ik vind dat je moeite mag doen om er leuk en verzorgd uit te zien. Mensen die de waarheid verbloemen... vooral bij een eerste contact om zich beter of anders voor te doen.

(Deelnemer 112286) valt direct voor ...

Echte mensen, die zichzelf zijn en positief in het leven staan.

Mate van ervaring

Of en in welke mate (Deelnemer 112286) ervaring heeft

(Deelnemer 112286) heeft sinds 2017 praktische ervaring met BDSM.

Vertel ik later
Ontdekkend
Beginnend BDSM-er
Gevorderde BDSM-er
Ervaren BDSM-er
BDSM Goeroe

Beschrijvingen

Gevoelens ontdekt

Hoe ontdekte (Deelnemer 112286) haar BDSM-gevoelens en hoe ging (Deelnemer 112286) daar mee om?

Ik ben er achter gekomen door iemand die mij aansprak, hij zag meer in mij dan alleen een vanille vrouw.
Zijn vraag toen we met een biertje aan de bar stonden te kletsen: is jou voorkeur Dom of sub? Ik: eeeuh sub meneer... denk ik..?!
Hij las het in mijn ogen, mijn uitstraling, bijzonder en knap, want hij heeft gelijk gekregen.

Ik wist niet dat ik het in mij had, maar sinds deze ontmoeting merk ik dat er dingen op z'n plaats vallen. Mede door de gesprekken met hem.
Ergens diep van binnen zit in mij een onderdanige sub zegt hij. Ik zou haar graag beter leren kennen, ze zit nog wat verstopt. Dat zal te maken hebben dat ik de Meneer die het triggert bij mij, nog niet ontmoet heb. Alleen bij de juiste verbinding / chemie kan ik me helemaal geven.

Ondertussen heb ik er aan toegegeven en geaccepteerd dat ik deze gevoelens heb. Lust, pijn, onderdanig, schaamteloos genieten en bondage. Zelfs de kleine masochist die in me zit, waar ik eerst verbaasd over was, mag er zijn.

Eerste ervaring

Hoe verliep haar eerste ervaring?

Ik werd tijdens een avondje uit aangesproken door een man die in mij meer zag dan alleen een vanille vrouw.
Hij was op zoek naar een 2e sub in zijn bestaande D/s relatie, één avontuur twee wensen..., hij 2 subs tegelijk domineren en zij wilde een vrouw erbij om mee te spelen.
Dat werd ik. Dat onbeschreven groene blaadje... ik die helemaal geen ervaring had, maar gaandeweg de gesprekken met hem en haar begon te beseffen dat ik onbewust wel verlangen had en fantasieën die voor m'n gevoel op z'n plek vielen.

Onze eerste keer met z'n drieën, mijn eerste keer, bij 2 ervaren bdsm-ers, zo spannend!
Het was bijzonder!
Alles wat ik voelde, ervaarde, geblinddoekt, vastgebonden, aan bed, aan de andere sub. Naast elkaar liggend ontvangen, maar ook met elkaar spelen. Niets zien, alleen voelen en ruiken.
Zwepen, veertjes, pijn, genot, alles ging er door me heen.
Ook aan kettingen aan het plafond hangen, samen, de zweep om beurten ontvangen. Zo gaaf die eerste ervaring!! Ze hebben er echt een een bijzondere eerste ervaring van gemaakt.
Na die eerste keer wist ik zeker: ik wil meer.

We hebben 2x een sessie gedaan met z'n drieën. Door omstandigheden is het gestopt. Mijn eerste Dom heeft mij veel laten ervaren. Ik was groen had nooit iets gedaan op bdsm gebied en nu...
Nu wil ik verder, op zoek naar wat er nog meer in wonderland te ontdekken is...

BDSM stijl

Heeft (Deelnemer 112286) (al) een eigen BDSM-Stijl?

Nu ruim 2 jaar verder sinds mijn ontdekking. Na het trio wat contacten / ervaringen via hier opgedaan, hier en daar een koffie date, dan merk je dat er veel verschillende facetten in bdsm zijn en die chemie niet zo vanzelfsprekend is... Tot ik een lieve man (Switch) tegenkwam, hij kwam meteen binnen, het ging heel anders dan ik tot dan toe ervaren had, maar wat een bijzondere ervaringen heb ik opgedaan met hem! Zo veel geleerd over mezelf en wat ik fijn vind op bdsm gebied. Zit ook een beetje dominantie in mij... of is het mijn sterke persoonlijkheid, die het overneemt als je niet de juiste snaar raakt...

Ik ben een (lust)sub. Wil controle uit handen geven, loslaten, niet denken. Geen slaaf. Wel dominante trekjes, kan m'n dagelijks bestaan zijn waar ik erg aanwezig kan zijn op een positieve manier.
Voor zover ik er nu in sta is bdsm voor mij geen levensstijl (al zijn subtiele dingen tijdens de dagelijkse bezigheden best spannend), maar een aanvulling op mijn (sex) leven. Sex is zeker onderdeel van...
Vertrouwen en respect vind ik belangrijk, wie niet ;-)

Bondage vind ik heerlijk, letterlijk de touwtjes uit handen geven.
Ik ben een masochist, maar heb zeker harde grenzen. Een goed opgebouwde sado/maso pijn sessie kan ik helemaal in op gaan samen met mijn Meneer en met de juiste liefdevolle troost daarna hoeft sex er niet altijd bij te komen.
Waar ik als sub nog te leren / ontdekken heb, is onderdanigheid, luisteren naar Meneer en niet te veel tegenstribbelen... ach een beetje uitdaging op zijn tijd ;) en misschien is dat wel wie ik ben.. klein bratje

Ik ben netjes, wel uitdagend en ontdeugend, verbaal sterk, daarnaast ongeremd en schaamteloos bij degene die mij het gevoel geeft volledig voor mij te gaan.
Experimenteel en hou van klein, maar ook dierlijk in bed. Echter dan heb je het alleen over het sexuele Ik vind de verbinding / relatie tussen man en vrouw de belangrijkste, met als extra bdsm!! Mijn ervaring is dat dat lastig te “vinden” is (niet het juiste woord, ik zoek nml niet, maar hoop tegen te komen). Het uitgangspunt is vaak de bdsm, lust, spelen enz en niet de relatie. Misschien zit ik hier dan niet goed, maar nooit geschoten... er hoeft er maar eentje aan te voldoen ;)
Ik wil verbinding voelen, intensiteit tussen twee mensen die er ook is als er niet “gespeeld” wordt. Als ik dat voel, dan geef ik me incl. mijn onderdanigheid helemaal aan jou.

Als je denkt dat je het aandurft om met mij te kijken of die verbinding er is en van daaruit de bdsm te ontdekken en ervaren die ons past... heb een duidelijke, vrolijke, normaal in het leven staande Meneer nodig tot die tijd... ontdek ik rustig verder.
Enne... wees niet bang, ik bijt niet, ben heel lief en wat ik al eerder zei, bij de juiste chemie... zak ik op mijn knieën voor je...

Wil je meer weten... mail me. Ik ben niet iedere dag hier ingelogd, zal niet altijd meteen reageren, maar antwoord altijd.

Geen extreme dingen.
Check m'n checklist, voor wat ik ervaren heb en mijn grenzen.

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

40x aanbeveling
03-07-2017 20:39
05-08-2017 16:46
04-05-2019 10:32
2613x

Contacten met anderen

Contacten van (Deelnemer 112286) met gelijkgestemden.

Partner

(Deelnemer 112286) heeft geen vaste BDSM-partner.

Gebruik chatrooms / MSN

(Deelnemer 112286) chat niet in speciale BDSM chatgelegenheden.

Bezoek Uitgaansgelegenheden

(Deelnemer 112286) gaat niet uit in speciale BDSM uitgaansgelegenheden.

Reden deelname aan deze website

Vertel ik later
Nieuwsgierigheid
Behoefte aan informatie
Virtuele vriendschap
R/L vriendschap
Eenmalig spel- of sekscontact
Vast spel- of sekscontact
Vaste relatie
Levenspartner
Anders

Openbare reacties op dit BDSM-Profiel

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

Respect voor je openheid !
04 apr 2019 om 23:45 uur
Je hebt een mooi profiel Springlady67 En ook je checklist vind ik opwindend om te lezen ;)
26 aug 2018 om 22:29 uur
Profielafbeelding Ster-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 349) (1933)
Goh...jij ZEGT wat. Is hier niet vaak.
15 feb 2018 om 21:21 uur
Leuk, herkenbaar en aansprekend profiel..nieuwsgierig naar deze "stuiterbal? lol
18 jan 2018 om 10:22 uur
Profielafbeelding Ster-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 349) (1933)
Pff, je profiel is niets dan herkenning!!! Doet haast pijn!
12 nov 2017 om 18:07 uur

Over BDSMzaken

Populair

Mijn BZ

164 Deelnemers op de site. 21617 Actieve deelnemers. 210 bezoekers.