BDSM-profiel

Het BDSM-profiel bevat informatie over de BDSM kenmerken, zoals ervaring, gevoelens, stijl, contacten en reden van deelname aan deze website.

Korte introductie

Aandachtstrekker

Zoek een kordate dame om haar te behagen.

(Deelnemer 115995) knapt direct af op ...

Harde pijn, onverzorgdheid, platvloersheid.

(Deelnemer 115995) valt direct voor ...

Oudere vrouwen. Vrouwlijkheid, creativiteit en anaal spel. Het gebruik van een peniskooi vind ik erg opwindend. Het mentale spel is voor mij belangrijker dan de toys, pijn, klaarkomen en sex. Deze zijn middelen om de verhoudingen te bekrachtigen.

Mate van ervaring

Of en in welke mate (Deelnemer 115995) ervaring heeft

(Deelnemer 115995) heeft sinds 1990 praktische ervaring met BDSM.

Vertel ik later
Ontdekkend
Beginnend BDSM-er
Gevorderde BDSM-er
Ervaren BDSM-er
BDSM Goeroe

Beschrijvingen

Gevoelens ontdekt

Hoe ontdekte (Deelnemer 115995) zijn BDSM-gevoelens en hoe ging (Deelnemer 115995) daar mee om?

Ik ben op mijn twintigste onverwachts in aanraking gekomen met BDSM doordat ik tijdens een date vernederd en anaal genomen werd door een oudere vrouw. Deze ervaring was onbeschrijvelijk en heeft mijn voorkeur voor BDSM voorgoed bepaald. Toen ik vrijgezel was heb de nodige ervaringen opgedaan. Toen ik in een relatie terecht kwam was er geen ruimte voor deze gevoelens. Nu ik alleen ben wil ik weer invulling geven aan deze behoefte

Eerste ervaring

Hoe verliep zijn eerste ervaring?

Mijn eerste ervaring met BDSM was toen ik als jonge jongen het deed met een veel ervarener vrouw. Ze begon me te masseren (ik volledig naakt, zij liet haar kleren aan). Het begon normaal maar ze ging langzaam maar zeker verder. Niet wetend wat ik moest doen liet ik alles toe. Ze vroeg me te knielen op het bed, billen zo hoog mogelijk en mijn hoofd zo laag mogelijk. Ze deed een condoom om haar vinger en kwam langzaam maar beslist naar binnen. ze trok met haar andere hand mij stevig aan mijn haren en zij tegen mij dat ik vandaag erg goed en meerdere keren klaar zou komen. Wil je dat? Ik zij ja want ik werd nieuwsgierig hoe ze dat zou aanpakken. Haar vinger verdween volledig naar binnen en ik dacht dat ik moest poepen. Ze zij dat dit normaal was en dat dat niet kon als haar vinger in mij was. Ze begon steeds sneller te bewegen in ik werd hondsgeil. Ze sloeg zachtjes tegen mijn ballen om mij wat te remmen. Vervolgens pakte ze haar dildo uit de la. Deze drukte langzaam maar zeker naar binnen. Het deed best wel pijn, maar de nieuwsgierigheid won. Toen ze naar een paar minuten volledig binnen was verdween de pijn en kwam het genot. Zo nu en dan liet ze de dildo even uit mijn gaatje schieten maar drukte deze gelijk weer volledig naar binnen. Ze speelde met mijn ballen en mijn pik werd keihard. Na een minuut of tien rukte ze in één beweging de dildo uit mijn kont en zij dat ik naast het bed moest gaan staan. Zij deed haar jurk uit maar hield haar kanten ondergoed aan. Ze sloeg mij plagerig op mijn billen en mijn wangen, afgewisseld met liefdevol tongen en trekken. Toen ik bijna kwam moest op mijn knieen op de grond gaan zitten en ze zij dat ik haar slipje moest uittrekken. Vervolgens zij ze dat ik haar beffen moest. Ze liet me minstens een kwartier hard werken. Mijn hoofd was drijfnat van haar vocht. Toen ze genoeg had nam ze mij mij weer met de dildo en trok mij hardhandig af. Mijn sperma veegde ze met haar hand van mijn buik en drukte haar vingers in mijn mond zodat ik deze schoon kon likken. Ik kan me nog goeg herinneren dat na afloop mijn anus en onderbroek nat was van glijmiddel en dat ik daar van genoot. Ik kwam trillend thuis van deze ervaring en heb sindsdien een voorkeur voor BDSM en ben vaak weer bij haar langs geweest.

BDSM stijl

Heeft (Deelnemer 115995) (al) een eigen BDSM-Stijl?

Ik ben een rustige man van 47 met een goed en slank postuur. Ik vind het heerlijk om vernederd te worden, vastgebonden en gebinddoekt. Heb een voorkeur voor veel oudere mollige vrouwen waarbij verder uiterlijk geen rol speelt. Ik geniet er van om mij voor mijn meesteres uit te kleden en vervolgens volledig naakt te zijn. Houd ervan anaal genomen te worden met een strapon, kuisheidsspel waarbij ik een peniskooi draag, wasknijpers, bondage, mijn eigen sperma door te slikken. Na afloop samen nog even na te genieten met een glaasje.
Een vrouw die naar zachtaardige BDSM verlangt wil ik graag als dom bedienen.

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

26-01-2018 13:49
26-01-2018 13:50
07-07-2018 07:22
111x

Contacten met anderen

Contacten van (Deelnemer 115995) met gelijkgestemden.

Partner

(Deelnemer 115995) heeft geen vaste BDSM-partner.

Gebruik chatrooms / MSN

(Deelnemer 115995) chat niet in speciale BDSM chatgelegenheden.

Bezoek Uitgaansgelegenheden

(Deelnemer 115995) gaat niet uit in speciale BDSM uitgaansgelegenheden.

Reden deelname aan deze website

Vertel ik later
Nieuwsgierigheid
Behoefte aan informatie
Virtuele vriendschap
R/L vriendschap
Eenmalig spel- of sekscontact
Vast spel- of sekscontact
Vaste relatie
Levenspartner
Anders

Openbare reacties op dit BDSM-Profiel

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

Er zijn geen reacties om weer te gegeven.


Over BDSMzaken

Populair

Mijn BZ

226 Deelnemers op de site. 21518 Actieve deelnemers. 278 bezoekers.