BDSM-profiel

Het BDSM-profiel bevat informatie over de BDSM kenmerken, zoals ervaring, gevoelens, stijl, contacten en reden van deelname aan deze website.

Korte introductie

Aandachtstrekker

Sensitief, intuïtie, empathie en natuurlijke dominantie, een duidelijk leesbare expressie en in een unieke combinatie verpakt :-)

(Deelnemer 118824) knapt direct af op ...

Oneerlijk, wannabe 'subjes', invullen voor de ander (niets is wat het lijkt) en geforceerd verbaal indruk proberen te maken. Daar prik ik zo doorheen, dames...alhoewel ik zeker nieuwsgierig word bij mooie, rake formuleringen.

(Deelnemer 118824) valt direct voor ...

Sensueel, brutaal, ondeugende en vrouwelijke uitstraling. Classy maar sexy. Uitdagend. Tikkie ongehoorzaam...en dames, een submissive mag gerust initiatief nemen hoor. Stuur gerust een berichtje bij oprechte interesse!

Mate van ervaring

Of en in welke mate (Deelnemer 118824) ervaring heeft

(Deelnemer 118824) heeft sinds 1998 praktische ervaring met BDSM.

Vertel ik later
Ontdekkend
Beginnend BDSM-er
Gevorderde BDSM-er
Ervaren BDSM-er
BDSM Goeroe

Beschrijvingen

Gevoelens ontdekt

Hoe ontdekte (Deelnemer 118824) zijn BDSM-gevoelens en hoe ging (Deelnemer 118824) daar mee om?

Lang geleden (was het 1998?) viel voor mij het kwartje. Dat kwartje viel vrij hard, buitelde en tuimelde als een bezetene, viel er zelfs bijna weer uit, en kwam uiteindelijk stevig terecht en nestelde zich definitief. In rust uiteindelijk. In balans. En omgeven door heerlijke paradoxen. Dat sommige vrouwen op een bepaalde manier reageren op me, en zich vragend opstellen en ietwat onzeker gaan gedragen, en me daarbij met een aanmoedigende twinkeling in de ogen aankijken, is me inmiddels al lange tijd bekend. Het is een wezenlijk onderdeel geworden (of waarschijnlijk was het dat al) van wie ik ben. Van hoe ik leef. Van wat ik belangrijk vind. Van waar ik blij van word. Het geeft me balans en intensiteit in het leven.
De al te wilde, onverantwoordelijke en al te ruwe randjes (hoewel?) zijn er inmiddels af, maar aangezien ik een bloedhekel heb aan al te fijngeslepen zorg ik nog steeds voor de juiste rafeltjes en scherpe randjes. Het leven is saai als het allemaal gesmeerd en gepolijst is, dat kan nooit de bedoeling zijn.

Eerste ervaring

Hoe verliep zijn eerste ervaring?

Dit lijkt me typisch een onderwerp voor tijdens onze eerste ontmoeting.
Ik wil wel vast verklappen dat ik emoties heb ervaren als nooit tevoren. Ik sta helemaal 'open' als de juiste persoon mijn dominante 'ik' weet te triggeren.

BDSM stijl

Heeft (Deelnemer 118824) (al) een eigen BDSM-Stijl?

Ik denk dat ik een mooie range van uiterst subtiel, tot overduidelijk dominant in huis heb. Geen quasi boos kijkende bullebak, maar iemand waaraan je in de natuurlijke expressie ziet wat ik van jou verlang. Specialiteiten zijn mindplay. Functionele touwtjes. Het gecontroleerd veroorzaken van enig ongemak en discomfort. En creatief gebruikmakend van wat voorhanden is.
Ik ben geen liefhebber van geforceerde randvoorwaardelijke context: geen clubs, geen sessies, geen speelkamer, geen vastomlijnde opbouw. Dat gaat namelijk voorbij aan het moment, aan de interactie, aan wat op dat moment intuïtief nodig is.
Gevoeligheid en intuïtie hebben meerdere effecten: ik doorzie de ander. En de juiste persoon kan in diepe verbinding komen met me. En andersom. Het enige dat jij daarvoor moet doen is te respecteren dat ik bepaal, en dat jij volgt.

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

3x aanbeveling
31-07-2018 21:32
31-07-2018 21:32
16-06-2019 16:36
709x

Contacten met anderen

Contacten van (Deelnemer 118824) met gelijkgestemden.

Partner

(Deelnemer 118824) heeft geen vaste BDSM-partner.

Gebruik chatrooms / MSN

(Deelnemer 118824) chat niet in speciale BDSM chatgelegenheden.

Bezoek Uitgaansgelegenheden

(Deelnemer 118824) gaat niet uit in speciale BDSM uitgaansgelegenheden.

Reden deelname aan deze website

Vertel ik later
Nieuwsgierigheid
Behoefte aan informatie
Virtuele vriendschap
R/L vriendschap
Eenmalig spel- of sekscontact
Vast spel- of sekscontact
Vaste relatie
Levenspartner
Anders

Openbare reacties op dit BDSM-Profiel

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

Mooi omschreven.
05 jan 2019 om 23:29 uur
U bent stukke beter in uw bewoording dan ik
16 sep 2018 om 08:51 uur

Over BDSMzaken

Populair

Mijn BZ

268 Deelnemers op de site. 21616 Actieve deelnemers. 316 bezoekers.