BDSM-profiel

Het BDSM-profiel bevat informatie over de BDSM kenmerken, zoals ervaring, gevoelens, stijl, contacten en reden van deelname aan deze website.

Korte introductie

Aandachtstrekker

Niet actief meer hier - Verzorgde sensualiteit maar ook grenzeloos en schaamteloos genot, dienen en lijden bij de juiste man.

(Deelnemer 121790) knapt direct af op ...

Mijn onderdanigheid vanaf de start moet bewijzen met opdrachten, specifieke aanspreekvormen of rigide, vaststaande verwachtingen. Een wederzijds natuurlijk gevoel en groeiproces hoeft niet afgedwongen te worden. Geen foto tonen helpt ook niet.

(Deelnemer 121790) valt direct voor ...

Een ongebonden, charismatische, intelligente man die samen rustig wil opbouwen, om onze eigen stijl te vinden. Iemand die niet verwacht dat er meteen een 24/7 Ds-dynamiek is, maar wil groeien.

Mate van ervaring

Of en in welke mate (Deelnemer 121790) ervaring heeft

(Deelnemer 121790) heeft sinds 2014 praktische ervaring met BDSM.

Vertel ik later
Ontdekkend
Beginnend BDSM-er
Gevorderde BDSM-er
Ervaren BDSM-er
BDSM Goeroe

Beschrijvingen

Gevoelens ontdekt

Hoe ontdekte (Deelnemer 121790) haar BDSM-gevoelens en hoe ging (Deelnemer 121790) daar mee om?

-aanvulling eind maart 2019: k laat mijn profiel wel even staan (voor de groepen) maar ben hier nauwelijks actief en zal dus vaak ook niet snel op een bericht reageren. Mocht je mij wel willen bereiken dan kan dit via F et li fe -
Dit is niet mijn eerste profiel op deze site. Wederom valt mij op hoe de focus in de tekstblokken ligt op verleden, terwijl mijn persoonlijke blik nu juist op de toekomst ligt. Mijn ontdekkingsreis kunnen we altijd later bespreken, mocht dat relevant worden.

Vanaf de start van mijn verkenningen op gebied van bdsm, zo begin 2015, had ik een helder beeld van wat ik zocht: Die ene vaste Dominant, waar je een intense verbinding mee kunt vormen en samen een reis zonder einddoel gaat starten. Na veel mooie maar ook enkele ontnuchterende ervaringen, besefte ik mij een paar maanden geleden dat ik dit vaste hokje voorlopig los moest laten. Ik legde mijzelf en anderen daar alleen maar ongewenst beperkingen mee op. De afgelopen periode ben ik daarom niet actief op zoek geweest naar die vaste partner en heb de focus verlegt naar het (met vrienden uit de scene) bezoeken van feestjes en munches.
Toch blijft de behoefte van echte verdieping aanwezig en neemt het verlangen naar een vaste connectie met iemand weer toe. Ik ben niet wanhopig op zoek naar een partner maar wil met het aanmaken van dit profiel de deur wel weer voorzichtig op een kier zetten.

Eerste ervaring

Hoe verliep haar eerste ervaring?

Ik zocht het niet op maar het kwam op mijn pad. Heel cliché maar waar: de puzzelstukjes vielen op hun plek. Ik heb nog lang niet alles ontdekt en beleefd maar ben inmiddels wel overtuigd van deze basisbehoefte in mijn leven en (seksuele) identiteit.

BDSM stijl

Heeft (Deelnemer 121790) (al) een eigen BDSM-Stijl?

Ik heb inmiddels wel geleerd dat beleving, verlangens en focus kunnen verschuiven binnen een dynamiek. Zo dacht ik ooit dat ik geen enkele masochistische verlangens had, omdat dit in mijn eerste contact geen rol speelde, waar ik dat hele beeld later weer moest bijstellen bij een ander.

Uiteindelijk wil ik een toebehoren voelen aan iemand, die daar zorgzaam en respectvol mee omgaat, maar ook onze grenzen verkent. Seksueel gebruik, pijnspel met zwepen, bondage, dienstbaarheid tonen en mindplay zijn factoren die mij zeker aanspreken. Clichématig geeft "Histoire d'O" wel een goede indruk van de beleving.

Het afgelopen jaar heb ik ontdekt dat het bezoeken van feestjes en daar "spelen" (het blijft een rotwoord) weer andere emoties en beleving triggert, dan alleen het thuis actief zijn; niet beter maar anders. Ik zou het leuk vinden als een vaste partner open staat voor actief bezoeken van dergelijke feesten. Zelf zou ik graag ook meer besloten varianten verkennen, waar je in de loop der tijd ook een vriendschap met de andere bezoekers opbouwt. In die intimiteit de beleving met anderen delen, waardoor je elkaar ook kunt versterken in diepgang en verbinding, lijkt mij een bijzondere aanvulling op de gezamenlijke dynamiek.

Naast bdsm zou ik graag meer relationele aspecten willen delen, zonder dat we meteen een grote claim op elkaars agenda leggen. Samen eten, een keer een dagje weg, bij elkaar blijven slapen, misschien zo nu en dan een weekend met elkaar kunnen doorbrengen, emotioneel voor elkaar klaar staan; het hoeft allemaal niet meteen op volle kracht maar die optie moet wel open staan.

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

beheerkeuze
17x aanbeveling
28-02-2019 21:32
03-03-2019 18:53
24-04-2019 08:43
664x

Contacten met anderen

Contacten van (Deelnemer 121790) met gelijkgestemden.

Partner

(Deelnemer 121790) heeft geen vaste BDSM-partner.

Gebruik chatrooms / MSN

(Deelnemer 121790) chat in speciale BDSM chatgelegenheden.
Bijvoorbeeld Fetlife (zelfde nickname maar zonder - )

Bezoek Uitgaansgelegenheden

(Deelnemer 121790) gaat wel eens uit in speciale BDSM uitgaansgelegenheden.
Bijvoorbeeld Try&Play, Showboat, Kink Me.

Reden deelname aan deze website

Vertel ik later
Nieuwsgierigheid
Behoefte aan informatie
Virtuele vriendschap
R/L vriendschap
Eenmalig spel- of sekscontact
Vast spel- of sekscontact
Vaste relatie
Levenspartner
Anders

Openbare reacties op dit BDSM-Profiel

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

aantrekkelijk profiel Roos
08 mrt 2019 om 23:04 uur
Dit is zo'n mooie dame; slim en aantrekkelijk.
04 mrt 2019 om 00:15 uur

Over BDSMzaken

Populair

Mijn BZ

163 Deelnemers op de site. 21635 Actieve deelnemers. 334 bezoekers.