Uitgaansgelegenheid

Toegevoegd door: Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 5) (1960)

Lijst uitgaansgelegenheden

De uitgaanslijst van BDSMzaken bevat algemene beschrijvingen van uitgaansgelegenheden. De uitgaanslijst zelf bevat geen waardeoordeel. Die kun je wel terugvinden in de beoordelingen die elke deelnemer kan toevoegen.

Heb je zelf een uitgaansgelegeneheid bezocht? Geef dan zelf je mening en voeg jouw beoordeling van de uitgaansgelegenheid toe! Je doet er anderen een groot plezier mee.

Uitgaansgelegenheid 'Fetish Cafe'

Algemeen
Bar/Dancing
Adres
Kleine Pieter Potstraat 8
2000 Antwerpen
Antwerpen
Belgiƫ
Contactgegevens
+32 32320736
info@fetish-cafe.com
Omschrijving

Fetish Cafe is een Antwerpse uitgaansgelegenheid voor BDSM-ers en voor liefhebbers van fetish. Onderstaande tekst is overgenomen uit het Belgische blad Vlaanderen Contact.

"Het idee van een Fetish Café is ontstaan om een ontmoetingsplaats te creëren voor alle mensen die interesse hebben in Fetish en/of SM. Een plek waar we kunnen samenkomen, al of niet in fetish kledij, om er ongedwongen te kunnen praten. Over onze gevoelens of over eender welk ander onderwerp. Maar vooral een plaats om gelijkgestemden te ontmoeten, voor een leuke babbel, om af te spreken voor een spel of, wie weet, het begin van een langdurige relatie. Waar we ons kunnen gedragen zoals we echt zijn.

Van in het begin was het de bedoeling om zoiets te maken waar voor normale, democratische prijzen een consumptie kan gebruikt worden. De uitbaters vinden namelijk dat er genoeg geprofiteerd is van mensen die Fetish- en/of SM- gevoelens hebben. Daarom het woord Café en Fetish Café.

Iedereen kan binnen om voor een normale prijs iets te drinken en wat te praten" (De Kleine Pieter Potstraat ligt Vlak bij de Grote Markt en de Groenplaats)"

Van de website:

Het Fetish Café opende zijn deuren op 1 oktober 2000. Na lang onderhandelen met gemeentebestuur en politie werd daarvoor uiteindelijk de toelating bekomen. Daarna volgden nog meerdere discussies met de buurtbewoners. Angst voor het onbekende zal hierbij wel een grote rol gespeeld hebben. Nu is het Fetish Café geaccepteerd door de hele buurt en omliggende horeca zaken. Iedereen schijnt (eindelijk) begrepen te hebben dat BDSM'ers heel gewone Mensen zijn die niemand lastig vallen. Integendeel, Onze Klanten stralen respect en verdraagzaamheid uit die men bij vele andere cafégangers niet kan vinden. Waarvoor dank uiteraard.

Het Fetish Café is enig in zijn soort. De zaak is van begin af aan opgericht met als welbepaalde doelgroep Mensen die BDSM beleven. Omdat 'SM Café' wettelijk niet mocht, en BDSM heel veel raakvlakken met fetisjisme heeft, is gekozen voor Fetish Café. En vanzelfsprekend zijn fetisjisten zeker ook welkom in Onze zaak. Sinds het ontstaan van het Fetish Café zijn er in de Benelux nog andere BDSM gelegenheden ontstaan.

Het grote verschil met deze en Ons café is dat het Fetish Café wel degelijk een café is, en geen club of vereniging, en dat We elke donderdag, vrijdag en zaterdag open zijn voor elk soort publiek. Als openbare gelegenheid kan iedereen het Fetish Café binnen. Waarom niet? We hebben toch niets te verbergen... Mensen die nieuwsgierig zijn naar BDSM zowel als diegenen die hun eerste stappen in dit wereldje willen zetten, en natuurlijk de ervaren en volleerde BDSM'er zijn welkom in onze zaak. Steeds zullen wij alle mogelijke tijd uittrekken om vragen te beantwoorden en u verder te helpen. Wij hopen zeker u te mogen begroeten in ons uniek Fetish Café. En hier mogen we in Belgie fier op zijn

Alle beoordelingen van deze gelegenheid

DatumOordeelConclusieaanbeveling beheerkeuze
28-02-2014 (5)Profielafbeelding BasisdeelnemerMan D (Deelnemer 85738) (1979)

Fetish Café is zeker aan te raden voor een ontspannen, zorgeloos avondje uit... Je hebt niet het gevoel van naar een café met spelmogelijkheden te gaan, maar dat jij bij vrienden, bij een hechte familie thuiskomt... Zeer goeie, ...

Lees verder ...
aanbeveling
18-07-2012 (4)Profielafbeelding BasisdeelnemerMan s (Deelnemer 60932) (1960)

Zeer aan te bevelen om naar toe te gaan.

Lees verder ...
05-06-2010 (5)Profielafbeelding BasisdeelnemerMan D (Deelnemer 29906) (1970)

Ik ben er maar kort geweest, want veel tijd had ik niet. Maar omdat ik er langs liep en er enthousiaste verhalen over gehoord had, ben ik toch even naar binnen gegaan. Het is een van de mooiste ruimtes die ik ooit gezien heb. En dat op zo'n ...

Lees verder ...
09-12-2007 (4)Profielafbeelding BasisdeelnemerVrouw D (Deelnemer 31056) (1969)

Fijne, ontspannen sfeer. Heel bijzondere ruimtes. Het Fetish Cafe is laagdrempelig en een geschikte gelegenheid voor de beginnende en de meer ervaren BDSM-er. Ik ga zeker nog eens terug. ...

Lees verder ...
29-03-2004 (5)Profielafbeelding BasisdeelnemerMan D (Deelnemer 755) (1959)

een bezoek zeker waard

Lees verder ...
01-01-2000 (3)Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 5) (1960)

Standaard neutrale toekenning door webmaster

Tags

Nog niet gekoppeld aan activiteiten

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

5x aanbeveling
04-08-2002 14:40
25-08-2014 23:49
20036x
(4,33)

Over BDSMzaken

Populair

Mijn BZ

41 Deelnemers op de site. 21811 Actieve deelnemers. 199 bezoekers.