Uitgaansgelegenheid

Toegevoegd door: Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 5) (1960)

Lijst uitgaansgelegenheden

De uitgaanslijst van BDSMzaken bevat algemene beschrijvingen van uitgaansgelegenheden. De uitgaanslijst zelf bevat geen waardeoordeel. Die kun je wel terugvinden in de beoordelingen die elke deelnemer kan toevoegen.

Heb je zelf een uitgaansgelegeneheid bezocht? Geef dan zelf je mening en voeg jouw beoordeling van de uitgaansgelegenheid toe! Je doet er anderen een groot plezier mee.

Uitgaansgelegenheid 'Play!'

Algemeen
Bar/Dancing
Adres
Kerkstraat 52
1017 GM Amsterdam
Noord-Holland
Nederland
Contactgegevens
info@playparty.nl
playparty.nl
Omschrijving

Play! is opgericht door 6 jongen en ervaren kinksters. Hun belangrijkste doel is het creeren van een social platform voor jonge kinksters andere jonge en kinky mensen kunnen ontmoeten om te praten over hun levensstijl of om deze met hen te ervaren. 

Zij moedigen andere jonge mensen daarom aan om hun kink en sexuele voorkeuren te onderzoeken. Zij proberen de veilige en open minded omgeving te bieden die daar voor nodig is.

Play! organiseert in de oneven maanden een feest voor jongeren van 18 tot en met 40 jaar  (Youth Party) in Club Church in Amsterdam. Daarnaast organiseren zij 2x per jaar een feest voor iedereen van 18 jaar en ouder. In de overige even maanden worden events georganiseerd die vooral bedoeld zijn om met  andere kennis te maken. Deze bijeenkomsten zijn kleiner van opzet en zijn in de vorm van munches, bbq's of huiskamerbijeenkomsten. 

Alle beoordelingen van deze gelegenheid

DatumOordeelConclusieaanbeveling beheerkeuze
01-01-2000 (3)Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 5) (1960)

Standaard neutrale toekenning door webmaster

Tags

Nog niet gekoppeld aan activiteiten

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

aanbeveling
22-04-2018 22:09
22-04-2018 22:18
426x
(3)

Over BDSMzaken

Populair

Mijn BZ

43 Deelnemers op de site. 21811 Actieve deelnemers. 258 bezoekers.