Beoordeling uitgaansgelegenheid

Een uitgaansbeoordeling bevat de mening van een deelnemer over een uitgaansgelegenheid. Alle meningen bij elkaar helpen je om te bepalen of een gelegenheid voor jou interessant is. Heb je zelf ervaring met een winkel? Schroom niet om je eigen mening te delen met een nieuwe uitgaansbeoordeling. Je doet er anderen een groot plezier mee.

Beoordeling uitgaan 'Dordse munch in cafe Arina'

Algemeen
Bar/Dancing
Profielafbeelding BasisdeelnemerVrouw S (Deelnemer 85510) (1973)
Over het bezoek
6 januari 2018
Donderdag
Geen speciale aanleiding.
Kenmerken
Ja, namelijk: vanilla
Nee
Nee
Nee
Nee
Nee
Nee

Ruimten

Het is een klein bruin cafe waar een gedeelte gebruikt wordt door de munch (statafels met krukken) t.o. de bar.

Algemene Indruk

Gezellig en knus. Het volume van de muziek staat over het algemeen op een dusdanig niveau dat je makkelijk met elkaar aan de tafels kunt praten.

Algemeenheden

De mensen zijn vriendelijk. Hechte groepjes kom je niet tegen. Regelmatig wisselen de mensen van tafel/stoel waardoor je de hele avond met diverse mensen kunt praten. De sfeer is open. Dat gezegd hebbende is het niet de bedoeling om openlijk 'bdsm-achtige' praktijken daar uit te voeren. Het is een normaal cafe waar o.a. mensen met een bdsm achtergrond elkaar treffen. Dit betekent dat er ook nog 'normale' cafebezoekers rondlopen die veelal niet op de hoogte zijn wat de munch inhoud en welke mensen erop afkomen.

Wat er op afkomt is net zo divers als de BDSM wereld is. Over het algemeen is de leeftijd tussen 35-60 jaar (leeftijden daarbuiten zijn ook welkom). Met een grote variteit aan fetishes. Als koppel of alleen. Met of zonder (speel)partner(s). Wel of niet zoekende naar ...
Met gemeenschappelijk doel om elkaar (weer) te ontmoeten in een bar setting en gezellig met elkaar te converseren over wat dan ook.

Eindconclusie

Leuk om naar toe te gaan om mede bdsm-ers in een vanilla omgeving tegen te komen. Zelf kom ik er nu ongeveer 2 jaar met plezier. 

Zit je verlegen om een praatje? Wil je in contact komen met BDSM-ers? Kom dan naar dit 2 maandelijks event.

Waardering

(4)
Geen beoordelingen gevonden

Openbare reacties op deze Beoordeling uitgaan

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

Het is voor mij de eerste keer dat ik naar de munch ben gegaan in Dordt Hartelijk ontvangst door Ingrid en alle anderen , gemoedelijke sfeer. Kennis gemaakt en fijne gesprekken gevoerd. Het is nog even wennen uiteraard als nieuweling om de weg te vinden.. Zal zeker er over 2 maanden weer zijn. Helaas Alyssa niet ontmoet mogelijk de volgende keer.
05 mei 2019 om 21:19 uur

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

03-03-2018 12:55
00-00-0000 00:00
333x

Over BDSMzaken

Populair

Mijn BZ

178 Deelnemers op de site. 21802 Actieve deelnemers. 585 bezoekers.